Novi transfer na pomolu: Tatjana Jurić s RTL Televizije bježi na Novu TV?

NEZAHVALNA uloga u reality showu "Hrvatski top model" te činjenica da već pet godina stoji u istom studiju i čita iste najave potaknule su, kako doznajemo od izvora s privatnih televizija, Tatjanu Jurić da napokon razmisli o promjeni poslodavca. Nakon pet godina vjernosti RTL Televiziji, čiji je zaštitni znak od početka njezinog emitiranja, atraktivna voditeljica prema našim se saznanjima vraća tamo gdje je i napravila svoje prve voditeljske korake - na Novu TV.

"Jedno je sigurno, želim napredovati. Ako mi RTL ponudi konkretan angažman, nešto u čemu mogu napredovati, ne vidim zašto se naša suradnja ne bi nastavila. Zaštitno sam lice Top Modela i magazina Exkluziv i svoje obveze prema RTL-u ću u potpunosti izvršiti", rekla nam je Tatjana o navodnom transferu na Novu TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno smo doznali i kako situacija u Top modelu nije baš "bajna" - osim što je javnost dobila uvid u "neobične" uvjete pod kojima ovaj reality funkcionira, načuli smo i kako su uvjeti rada na pompozno najavljivanom projektu toliko "jadni" da je sama Tatjana, tijekom posjeta Top modela Beču djevojkama morala kupovati hranu, jer navodno nisu dobili dnevnice. "Ja nisam kompetentna da govorim o produkciji Top Modela, ali volim svoj posao i ako to znači da ja trebam izdvojiti neke novce za nešto, rado ću to i učiniti", odala nam je Tatjana.

Prvi Tatjanin susret s kamerom bio je u emisiji "Modelle", koja se u suradnji s modnim časopisom Elle kratko emitirala na Novoj TV. Reakcije na tada novo voditeljsko lice bile su podijeljene, no interes za Tatjanu brzo je počeo rasti, a RTL Televizija je upravo u njoj vidjela svoju "udarnu zvijezdu". Svojedobno se čak pričalo kako je RTL Tatjanu plaćao 18 tisuća kuna mjesečno, a voditeljica, unatoč pričama o novim angažmanima, nije dobila značajniju priliku da pokaže kako joj čitanje s blesimetra nije jedina voditeljska referenca.

D.K., V.V.
Foto: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara