Novi trend na Instagramu dupla zaradu, no jako je malo onih koji ga mogu izvesti

Novi trend na Instagramu dupla zaradu, no jako je malo onih koji ga mogu izvesti
Foto: Instagram

TWINFLUENCERI su novi trend koji je poharao društvene mreže, a riječ je o blizancima koji se odlučuju skupa baciti u biznis i postati influenceri na Instagramu.

Stručnjak za brendove je otkrio kako su "twinfluenceri" sve popularniji te otkako se razvila grana Instagram modela, ovaj se trend počeo sve više širiti. "Twinfluenceri" svih uzrasta i spolova su u porastu posljednjih godina, a često privlače dvostruku publiku. Također, postaju omiljeni mnogim brendovima zbog svoje jedinstvene sposobnosti fasciniranja pratitelja.

Laura i Klaudia Badura iz Londona, koji su se počeli baviti manekenstvom u mlađoj dobi te su se pojavile u Playboyu, na Instagramu broje preko 230 tisuća pratitelja.

Ovaj trend, osim mlađahnih ljepotica, objeručke su prihvatile i mame i jedna je proslavila svoje kćeri blizanke - Avu Marie i Leah Rose Clement, čiji profil prati čak 1,4 milijuna ljudi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ava Marie & Leah Rose (@clementstwins)

Ni muškarci nisu imuni - devetnaestogodišnji Ethan i Grayson Dolan iz New Jerseyja prikupili su nevjerojatnih 4,7 milijuna sljedbenika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ɢʀᴀʏsᴏɴ ᴅᴏʟᴀɴ (@graysondolan)

U razgovoru za Daily Mail, stručnjakinja za digitalni marketing i osnivačica iGen Creativea Hannah Kathleen Hawkshaw, objasnila je zašto blizanci "dvostruko privlače".

"Ljudi su oduvijek bili fascinirani blizancima, a obiteljski element njihovog brenda dio je njihove privlačnosti. Iz perspektive brenda postoji posebna vrijednost u radu s dvojnicima - posebno blizancima, jer postoji jedinstvena kreativnost koja se može istražiti kada je riječ o prezentaciji proizvoda", kaže.

"Njihov će osobni odnos zasjati kroz njihov sadržaj, stvarajući mnogo zanimljiviju priču; onu koja publici nudi dvije perspektive i varijacije u načinu na koji je proizvod predstavljen. Volimo vidjeti osobnosti ljudi, a blizanci svojim sljedbenicima nude dvije perspektive koje jedna osoba jednostavno ne može pružiti", dodala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli CLARA & LAURIE (@twinsb_fit)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara