Novinarka otkrila kakav je zapravo Harry: "Nazvao me i rekao da misli na mene"

Novinarka otkrila kakav je zapravo Harry: "Nazvao me i rekao da misli na mene"
Foto: Guliver Image/Getty Images

BRITANSKI princ Harry nakon objave da se odriče svih kraljevskih dužnosti postao je jedna od medijima najzanimljivijih osoba na svijetu. Sve je više medijskih istupa osoba bliskih princu Harryju i Meghan, a sada se javila i britanska novinarka Rebecca English koja se s princem družila kada je osnovana njegova humanitarna zaklada Sentebale.

"Sjedila sam pored prašnjavog terena na kojoj se gradila škola za djecu oboljelu od AIDS-a koju je financirala zaklada. Pisala sam, a onda sam osjetila da mi netko gleda u ekran. Bio je to princ Harry. Rekao mi je da samo želi vidjeti što pišem o njemu i da ga oduvijek zanima što ljudi misle o njemu", započela je English svoju priču o princu.

"Često smo razgovarali. Harry nikada nije lako nosio kraljevski plašt. Oduvijek je želio biti samo jedan od dečki (doduše s dubljim džepom i više kuća od ostalih). Priznao mi je u nekoliko navrata da želi otići od svega. Tada još uvijek nije bio upoznao suprugu i govorio je da se želi preseliti u Afriku i biti turistički vodič", otkrila je.

Novinarka je otkrila da su jednom prilikom ona i Harry zajedno išli u posjetu jednoj bolnici u Nepalu gdje su bila djeca sa strahovitim opeklinama. Cijelo su vrijeme razgovarali o djeci, a ona mu je prešutjela da se godinu dana premještala iz bolnice u bolnicu sa svojim bolesnim sinom.

Iznenadio ju je njegov poziv prije nego što je krenula kući u London. Njegovi su mu čuvari ispričali zašto se ona mora ranije vratiti kući.

"Nazvao me i rekao mi kako sam bila nevjerojatno profesionalna s obzirom na svoju životnu situaciju. Rekao mi je da sam bila nevjerojatna s djecom i da mora ići na prijem, ali da sam mu u mislima", kazala je novinarka. Novinarka je napisala da je nakon nekoliko mjeseci Harry upoznao svoju današnju suprugu i da se više nisu čuli. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara