Novo lice HRT-a: Ovo je nova voditeljica Dobro jutro, Hrvatska

Novo lice HRT-a: Ovo je nova voditeljica Dobro jutro, Hrvatska
Foto: HRT

DOBRO jutro, Hrvatska dobilo je pojačanje. Uz Davora Meštrovića, Ognjena Golubića, Mirka Fodora, Ljiljanu Vinković, Ivanu Vilović, Zlatu Muck kao voditeljica pojavljivat će se Maja Ciglenečki.

Ovu magistricu engleskog i španjolskog jezika i književnosti gledatelji su imali prilike već upoznati u HTV-ovom programu, u koji se javljala s brojnih događanja. Televizija kao medij osvojila ju je za vrijeme prve godine fakulteta, tijekom koje je paralelno pohađala program za voditelje u elektroničkim medijima. Ondje je stekla potrebno znanje za prvi televizijski angažman: vođenje vijesti na OTV-u prije više od deset godina.

"Okušala sam se i u prevoditeljstvu i u marketingu, ali ljubav prema medijima bila je jača", istaknula je 31-godišnja novinarka prisjetivši se početaka.

"Voditeljstvo me je odvelo u novinarstvo, stvaranje i uređivanje sadržaja, katkad i spikiranje, a najdraža su mi bila javljanja uživo za HTV 1 u sklopu emisije Život je lijep, uz urednika Danijela Despota. Put sam nastavila s odličnom ekipom Radio Sljemena, a početkom rujna ove godine Zlatko Turkalj uzeo me pod svoje i tako sam se pridružila ekipi 2. programa Hrvatskog radija. Veselim se što ću prvi put kombinirati radio i televiziju, volim i jedan i drugi medij i smatram da su ovi angažmani došli u pravom trenutku. Spremna sam za nove izazove, veselim se dinamičnom okruženju i jedva čekam zakoračiti u novu avanturu", rekla je.

Njenu voditeljsku premijeru u Dobro jutro, Hrvatska 17. rujna u 6:55 ujutro s nestrpljenjem iščekuju njezini najveći obožavatelji, dvogodišnji sinčić Luka I suprug Bojan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara