Novopečena plavuša Ella Dvornik priprema vlastitu showbiz emisiju

GOSPOĐICA koja voli biti viđena posvuda, Ella Dvornik, nedavno je promijenila boju kose (te se baš poput svoje prijateljice Gale Svilan ofarbala u plavo) a uskoro bi mogla promijeniti i posao. Naime, iako Ella trenutno radi kao fotografkinja za jedan internetski portal, koji joj dobro dođe kao izgovor za revno pohađanje svih društvenih događaja - kad već ne pohađa školu, kći pjevača Dine Dvornika priprema novi projekt, vlastitu showbiz emisiju koja bi se trebala prikazivati na lokalnoj zagrebačkoj televiziji, OTV-u.

"Istina je, pripremam pilot projekt u suradnji s OTV-om. Neke stvari smo snimili, trebali bi završiti sljedeći tjedan i onda ćemo vidjeti, ako prođe - prikazivat će se", ispričala je Ella, međutim bez previše entuzijazma u glasu. Ella je otkrila da na njezinom novom showbiz projektu neće raditi nitko od poznatih televizijskih faca ili zvijezda s hrvatskog estradnog neba.

Frizerka me natjerala da se ofarbam u plavo!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U plavo sam se ofarbala jer me frizerka doslovno natjerala na to, bila je uvjerena da će mi pristajati i bila je u pravu, sviđa mi se!", komentirala je svoj prvi izlet u "svijet plavuša", opovrgavajući tvrdnje kako se u plavo ofarbala ne bi li što više sličila Gali, jer je navodno između njih dvije, uselio crv ljubomore koji se vrti oko zastupljenosti u hrvatskom medijskom prostoru.

Iako se po medijima nagađalo kako su se nerazdvojne prijateljice Ella i Gala posvađale i kako si nisu više dobre kao što su nekoć bile, to nije istina, ali Ella nije upućena u priču koja se (ponovo u medijima) već nekoliko dana razvlači o "intimnom prijateljstvu" Gale Svilan i Grge Zečića. "Ne znam ništa o tome, ništa mi nisu rekli, a ja nisam ništa primijetila, Grgu čak ni ne poznajem, ali ne vjerujem da su u vezi", Ella je kratko komentirala navodnu novu ljubavnu vezu svoje prijateljice.

V.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara