O bizarnom braku Michaela Jacksona i Elvisove kćeri priča se i danas

O bizarnom braku Michaela Jacksona i Elvisove kćeri priča se i danas
Foto: Guliver Image/Getty Images

O SEKSUALNOM životu Michaela Jacksona počelo se tračati još krajem osamdesetih, prije prve optužbe za pedofiliju koja je šokirala svijet 1993. godine. Jackson je u to vrijeme bio najveća zvijezda na planetu, ali ga se nije puno povezivalo s curama. U intervjuu 2003. koji je dao Martinu Bashiru priznao je da sa svojom prvom djevokom Tatum O'Neil uopće nije imao seksualne odnose, jer je bio sramežljiv.

"Ona me pozvala kod sebe da vodimo ljubav. Počela me skidati, a ja sam pokrio lice rukama. Bio sam presramežljiv", priznao je.

Jackson se za života ženio dva puta, a oba njegova braka izazvala su kontroverze. Prvi put se oženio 1994. godine, godinu dana nakon prvog suđenja za pedofiliju. Vijest da se Jackson i Lisa Marie žene iznenadila je cijeli svijet, budući da nitko nikada nije čuo da su u vezi. Mnogi danas smatraju da su Jackson i kći Elvisa Presleya imali lažni brak koji je njemu popravljao reputaciju. Novinari su ih nekoliko puta otvoreno pitali konzumiraju li brak i vole li se.

"Jako sam zaljubljena u Michaela. Volim se i naravno da imamo seksualne odnose", rekla je Lisa Marie 1994. godine, a o Jacksonu je progovorila i nakon njegove smrti.

"Voljela sam ga. Dan njegove smrti mi je bio užasan", priznala je. Tema braka s Jacksonom nezaobilazna je za Lisu Marie i ne postoji intervju u kojemu je nisu pitali za to.

Jackson se drugi put oženio 1996. godine medicinskom sestrom Debbie Rowe. Ona mu je rodila dvoje djece, Princea Michaela i Paris. I ovom braku kruže razne bizarne priče, a jedna od njih je i ta da Michael nije biološki otac Princeu i Paris, budući da su djeca izrazito svijetle kose i puti.

"Paris sam odnio doma dok je još nisu bili okupali u rodilištu. Debbie to nije smetalo", rekao je Jackson i potvrdio da mu je Rowe poklonila djecu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara