O dočeku Nove godine u Dubrovniku

O dočeku Nove godine u Dubrovniku
U DUBROVNIKU je danas predstavljen program dočeka Nove godine, čiji će središnji dio biti doček 2003. na Stradunu.

Kako je istaknuo član Poglavarstva grada zadužen za društvene djelatnosti Luka Obradović, organizatori su Dubrovačke ljetne igre i Hrvatska turistička zajednica, a pokrovitelj Grad Dubrovnik.

Sam program, rekao je Obradović, zanimljiv je i prihvatljiv širokoj publici, a počet će 27. prosinca i završiti do 1. siječnja u večernjim satima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U sklopu programa bit će organizirani brojni sadržaji kao što su nastupi popularnih klapa, gradske glazbe Dubrovnik, dječjeg ansambla Mali raspjevani Dubrovnik, a na samu Staru godinu bit će organizirana tradicionalna dubrovačka kolenda uz nastup folklornog ansambla Linđo, Mješovitog zbora Libertas i gradske glazbe Dubrovnik.

Središnji je događaj svečani program novogodišnjeg dočeka na Stradunu uz nastup Olivera Dragojevića, Gibonija i grupe Divas. Također, ove će godine prvi put biti organiziran doček i u obnovljenoj tvrđavi Revelin, uz program koji će voditi Tarik Filipović, a nastupit će Tereza Kesovija i Berekini.

Član Gradskog poglavarstva zadužen za turizam Đuro Market rekao je da se u Dubrovniku očekuju brojni domaći gosti, ali i gosti iz Slovenije i BiH te njemački i talijanski turisti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara