"Obični ljudi" gotovi sa snimanjem, slijedi napeta završnica

Unatoč tome što se radi o prilično potrošenom televizijskom formatu, sapunice, a posebice one domaće, i dalje privlače gledatelje, pa su i "Obični ljudi" tokom višemjesečnog prikazivanja stajali uz bok HTV-ovom Dnevniku i ostalim tradicionalno vrlo gledanim emisijama. Scene za posljednju, 170. epizodu serije snimljene su ovih dana u zagrebačkom naselju Rudoš, a glumačka postava sređuje dojmove (i broji honorare) nakon nekoliko mjeseci provedenih u AVA-inim studijima.

"Bilo je jako naporno, ali mislim da se isplatilo, vrlo smo zadovoljni postignutim", rekla nam je Leona Paraminski, koja je u seriju došla "na polovini puta" te u liku isprva zločeste, a sad pokajnice Dolores pomrsila račune glavnim protagonistima serije. "Naravno, ne smijem vam otkriti što će se događati do kraja serije, ali reći ću vam da moj lik u zadnjim trenucima doživljava pravu dramu, dakle, bit će napeto", najavljuje Leona.

Iako je u seriju došla nešto kasnije od većine glumaca, na snimanju je, kaže, pronašla nove prijatelje i kolege s kojima definitivno želi opet glumiti. "Zaista smo se svi sprijateljili, što mi je jako drago jer neke od tih kolega otprije nisam znala. Odlična ekipa svakako pomaže u izdržavanju dugotrajnih i često vrlo napornih snimanja", kaže Leona.

Nakon partyja kojim će sutra ekipa serije proslaviti uspješan kraj snimanja, AVA kreće u nove projekte. U planu je, naime, snimanje nove sezone kriminalističke serije "Urota", čije ćemo prve nastavke uskoro moći gledati na RTL Televiziji. Osim toga, već sljedećeg tjedna počinju pripreme za snimanje serije "U lovi" u kojoj će, među ostalima, opet glumiti Leona Paraminski te Filip Juričić, poznat iz još jedne AVA-ine uspješnice, sapunice "Ljubav u zaleđu".

D.K.
Foto: B.S./M.Z. (AVA)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara