Obitelj u Srbiji ostala bez 20 tisuća eura, pojela ih koza?

Obitelj u Srbiji ostala bez 20 tisuća eura, pojela ih koza?
Foto: Instagram

OBITELJ Simić iz sela Ranilovca u Srbiji ostala je bez 20 tisuća eura kojima su namjeravali proširiti imanje nakon što ih je pojela njihova koza Belka, piše Aranđelovac Info. Za kupnju 10 hektara zemljišta navodno su uštedjeli 20 tisuća eura koje su na dan kupnje ostavili na stolu. 

"Ustali smo rano i prebrojali novac jer je trebao doći čovjek od kojeg smo kupovali zemlju da se potpiše ugovor. Novac smo ostavili na stolu u dnevnom boravku i otišli doručkovati. Moj svekar je izašao nahraniti stoku, kao i svako jutro, ali nije primijetio da nije za sobom zatvorio ulazna vrata. Tako je počela naša nesreća. Naša koza Belka, koju imamo već nekoliko godina, ušla je u dnevnu sobu i počela jesti novac sa stola", ispričala je Milena Simić novinarima spomenutog portala. 

Kad su čuli buku, tvrdi, njen suprug je otišao pogledati što se događa. 

"Zamalo je dobio infarkt. Vidio je Belku kako jede novac sa stola. Ostalo nam je samo 300 eura, ostalo je pojela ili poderala. Muž od toga dana ništa ne govori. Samo sjedi, šuti i gleda u jednu točku. Belka nas je zavila u crno", kaže Milena. 

Za vrijeme intervjua, Belka se prema pisanju portala okretala na ražnju, a novinari koji su ostali na ručku kod obitelji Simić napisali su da je bila vrlo ukusna. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara