Obiteljska idila: Goran i Tanja Ivanišević brčkaju se s djecom na Hvaru

Tekst: A.M.
Foto: Damjan Tadić / CROPIX

NAJEKSPONIRANIJI par u Hrvatskoj svakako su Goran i Tanja Ivanišević. Novopečeni supružnici plijene pažnju javnosti, ali i uvijek prisutnih paparazza, gdje god se pojave. Iako je poznato da nisu ljubitelji sedme sile, te da od fotografa inače bježe kao vrag od tamjana, čini se da ih u posljednje vrijeme ni oni ne mogu spriječiti niti im pokvariti obiteljsku idilu koju su stvorili tijekom života u Americi.

Ivaniševići su na Hvaru sreli brojne prijatelje

I dok luksuzni stan kojeg su kupili u Novom Vinodolskom zjapi prazan, par se zajedno s djecom zaputio na Hvar gdje se brčka već nekoliko dana. Pošto je opće poznato da je najsunčaniji otok u Hrvatskoj samo za one malo dubljeg džepa tako su Ivaniševići na Hvaru sreli brojne prijatelje.

Oboje iznenađujuće dobro raspoloženi došli su na otvorenje japanskog restorana "Sora" čiji su ponosni vlasnici Iva Majoli i Stipe Marić te su paklenim otocima plovili su u društvu Ive Balaban te zagrebačkog poduzetnika Josipa Šelendića i njegove djevojke Maline Grahek. Danas su se ipak odlučili za malo odmora, pa su samo s djecom uživali u blagodatima Jadrana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara