Objava pokazala što Doris Pinčić radi u pauzama emisije Dobro jutro, Hrvatska

Objava pokazala što Doris Pinčić radi u pauzama emisije Dobro jutro, Hrvatska
Foto: Instagram

DORIS PINČIĆ-ROGOZNICA objavila je fotografiju s posla te time otkrila što radi u voditeljskim pauzama emisije Dobro jutro, Hrvatska.

"Dobro jutro", napisala je Doris iz studija HRT-a. U razgovoru s bivšom kolegicom s radija Doris je otkrila i kako je nastao selfie koji je objavila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

"Fotkala sam se dok je samo glazba ne brini... Ostalo pjevamoooo tj. sviramo sviramoo", napisala je voditeljica koja je jučer proslavila šesti rođendan sina Donata.

Doris je prvi voditeljski angažman u Dobro jutro, Hrvatska imala prošlog tjedna, a tad su mnogi i prokomentirali njenu voditeljsku premijeru na HRT-u. "Na negativne komentare sam navikla (iako mi je žao što oni lijepi uvijek padaju u drugi plan zbog njih) i to je sve u redu. Ipak - ima jedan koji me uvijek kao strelica pogodi u srce i ne mogu si nikako pomoći, a taj je, pogađate - iskačeš iz paštete!" napisala je tad.

"Zašto me baš taj boli? Zato što ste za taj, dragi hejteri, baš vi krivi. Dakle, kako sustav funkcionira? Novinari puno pišu ono o čemu se puno čita. I točka. Iako su i jadni novinari prečesto na tapeti i kritizirani, sigurna sam da bi većina među njima radije pisala o puno pametnijim, zdravijim i normalnijim temama, no, pišu o ovom o čemu pišu (i pritom im je muka) jer plaću zarađuju na člancima koji su čitani i klikani. A vi nažalost otvarate, čitate i klikate sve te gluposti. Ne samo o meni, već i o brojnim drugim ljudima kojima jednako toliko nije ugodno iskakati iz tih spomenutih pašteta. Sve ovo potkrepljuju brojke, to nisu rekla-kazala priče. Toliko sam puta čula - joj kako je sadržaj na televiziji loš, pa u prilog tome hoćete da vam pokažem brojke gledanosti divnih dokumentaraca u odnosu na programe koje nazivate 'dno dna' i unatoč tome ih gledate? Rado ću to učiniti. Potpuno se slažem, više ni moju mamu ne zanima što sam ja jela, jel radim ovdje jel radim tamo, jesam obukla crno ili smeđe, jesam se šišala ili nisam itd itd... Toliko je jednostavno, vjerujte mi. Samo nemojte klikati i riješili smo sve. Poanta svega je da je svaka, pa i ova promjena u svima nama. Manje hejta, više razumijevanja bi nam dobro došlo", poručila je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara