Objavio fotku neuredne sobe svoje kćeri, ali nije očekivao ono što se dogodilo

Objavio fotku neuredne sobe svoje kćeri, ali nije očekivao ono što se dogodilo
Foto: Twitter

VODITELJ BBC-ja Nicky Campbell na Twitteru je sa svojih više od 140 tisuća pratitelja podijelio fotografiju neuredne sobe najstarije kćeri, a vrlo brzo i brojni drugi frustrirani roditelji podijelili su fotografije soba svoje neuredne djece.

"Ovo je potpuno neprihvatljivo. Imaš gotovo 19 godina i dosta mi je toga. Nije me briga što bi je počistila. Zaista me ovo ljuti", napisao je na Twitteru, no kasnije je dodao kako je zapravo u pitanju njegova 21-godišnja kći koja se vratila kući sa sveučilišta.

Fotografija je izazvala različite reakcije. Mnogi su optužili voditelja da želi posramiti kćer te njegovu objavu nazvali neprikladnom. "Ova fotografija će je sad pratiti do kraja života dok stječe prijatelje i formira veze, prijavljuje se za poslove...", "ono što je neprihvatljivo za svakog roditelja je objavljivanje fotografija poput ove na društvenim mrežama kao kazna. Neke stvari bolje je zadržati u privatnosti i riješiti kod kuće", neki su od komentara.

Otac četvero djece nije očekivao da će ga napasti pa je odlučio objasniti da je riječ o šali. "Smijali smo se i pomogla mi je s fotografijom. Ona je najsmješnija osoba koju znam, no ovo je jako neuredno."

"Ima 21 godinu, no stavili smo 19 za teen šalu - zajedno smo to napravili... Njoj je to urnebesno. Nepodnošljivo je neuredna, ali to su umjetnici", objasnio je otac.

Drugi roditelji odgovorili su dijeljenjem fotografija neurednih soba svoje djece. "Prizor poznat bilo kojem roditelju tinejdžera...", "kao roditelj dvoje djece u dvadesetima, samo zatvorim njihova vrata i pustim ih da žive unutra", "imam 25-godišnjeg sina sa sličnim svinjcem", samo su neke od reakcija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara