Objavljen i video: Poslušajte urnebesni razgovor "Oreškovića" i Josipovića o novoj hrvatskoj himni

Objavljen i video: Poslušajte urnebesni razgovor "Oreškovića" i Josipovića o novoj hrvatskoj himni

Screenshot: YouTube

BIVŠI hrvatski predsjednik Ivo Josipović jučer je bio najnovija meta Davora Jurkotića, odnosno njegovog showa "U zdrav mozak", a duhoviti voditelj mu se ovoga puta predstavio kao mandatar Tihomir Orešković i pokušao ga nagovoriti da napiše novu hrvatsku himnu.

Iako ga je nazvao sa američkog broja i "skinuo" američki naglasak, Josipović se nije dao navući i shvatio je prevaru, a kasnije je na svojem Facebooku priznao i da ga je sve skupa dobro zabavilo.

"Danas me s američkog broja nazvao neki šaljivdžija predstavivši se kao mandatar Orešković. Govorio je karikaturalnim hrvatskim. Nakon što sam mu čestitao na mandatu, zatražio je da mu napišem novu hrvatsku himnu. Naravno da sam prepoznao, bila je to 'skrivena kamera', bolje skriveni telefon. Neka se šale, neka duhovitih ljudi", napisao je Josipović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jurkotić je jutros čitav razgovor objavio i na YouTubeu, a kako je to zvučalo pogledajte u videu.

Kako doznajemo, Josipović je tek prvi u nizu visokopozicioniranih političara koje je Jurkotić "dignuo na foru", a koje će se moći pogledati u njegovoj emisiji sljedećih dana. Navodno se na popisu našao i premijer jedne susjedne zemlje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara