Objavljen prvi trailer zadnje sezone Igre prijestolja, a zna se i kad počinje

Objavljen prvi trailer zadnje sezone Igre prijestolja, a zna se i kad počinje
Screenshot: Youtube

FANOVE planetarno popularne serije Igra prijestolja nakon dugog iščekivanja oduševila je prva najava finalne sezone, a napokon je otkriveno i kad ćemo konačno moći pogledati premijeru prve epizode. 

Radi se o teaseru u trajanju od minutu i 15 sekundi u kojima se, doduše, ne nalaze novi kadrovi, već je sastavljen od najvažnijih trenutaka prošlih sedam sezona i otkriva nam gdje se svatko od likova nalazi u ovom trenu. 

"Postoji samo jedan rat koji je zaista bitan. I on je tu", najavio je jedan od glavnih likova, Jon Show. 

Fanove je također razveselila činjenica da se napokon zna kad će se prikazati prva epizoda nove sezone, a to je travanj iduće godine.

Iako se o nadolazećoj sezoni serije zna jako malo detalja, glumci su nakon čitanja scenarija otkrili da je kraj serije "gorkosladak", a najavljeno je i da nas očekuje najveća bitka u povijesti televizije. 

>>>Objavljena prva službena fotka zadnje sezone Igre prijestolja<<<

>>>Peter Dinklage: Kraj Igre prijestolja bio je jako tužan<<<

>>>Zvijezda Igre prijestolja: "Kraj serije razočarat će mnoge"<<<

Glumac Peter Dinklage je u intervjuu koji je ranije ovog mjeseca dao za Entertainment Weekly otkrio da će posljednja bitka biti "brutalna". 

"Bitka Kopiladi u usporedbi s njom djeluje kao zabavni park", dodao je on, referirajući se na najbrutalniji okršaj koji se u ovoj seriji do sada dogodio. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara