Objavljen seksi editorijal Kim Kardashian s mačkom zbog koje je naljutila PETA-u

Tekst: A.M.
Foto: Sunday Telegraph

KIM KARDASHIAN prije nekoliko je mjeseci na svom Twitteru objavila fotografiju na kojoj nimalo nježno drži mačkicu za šiju, a sada je pak objavljen i seksi editorijal koji je tada snimala. Iako je spomenuta crna mačka gotovo nezamijećena uz bujne obline lijepe Kim, svojevremeno je podignula prašinu zbog načina na koji je egzotična Amerikanka rukovala njom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podsjetimo, PETA je zbog držanja za šiju oštro osudila Kimin način na koji se odnosi prema toj krhkoj životinji. "Kim Kardashian nije jedina koja potpuno krivo misli da, ako mačka svoje mladunče nosi držeći ga za šiju, isto to može ona te da maci nije potrebna ruka kao potporanj kojim će je pridržavati", pisalo je u priopćenju PETA-e, na koje je reagirala i američka starleta.

"Dobila sam mnoge negativne komentare zbog načina na koji sam držala mače, ali budite uvjereni da su mi vlasnik i veterinar, koji su bili na setu, pokazali kako da je primim. Mačka ni na koji mogući način nije ozlijeđena i sve je u najboljem redu. Volim životinje i nikad ne bih naštetila nijednoj", komentirala je Kim na svom Twitteru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara