Objavljeni božićni portreti kraljevske obitelji, princ Louis ukrao svu pažnju

Objavljeni božićni portreti kraljevske obitelji, princ Louis ukrao svu pažnju
Foto: Instagram/Twitter

BRITANSKA kraljevska obitelj danas je predstavila ovogodišnje blagdanske portrete koji će se naći na njihovim čestitkama za Božić i Novu godinu.

Najviše pozornosti privukao je portret Kate i William s djecom, a glavna zvijezda fotografije definitivno je princ Louis. Osmomjesečni princ pozirao je u majčinom naručju, a britanski tabloidi odmah su primijetili sličnost s Kate.

Princ George je prvi put pozirao u dugim hlačama za neku službenu obiteljsku fotografiju. Inače, pravilo je da dječaci iz kraljevske obitelji do osme godine života u službenim pojavljivanjima nose hlače do koljena.

Meghan i Harry svoju će božićnu čestitku uljepšati fotografijom s vjenčanja.

Camilla i princ Charles odlučili su se za opuštenu fotografiju nastalu u dvorištu njihove kuće, Clarence Housea. Pozirali su na klupi gledajući jedno u drugo.

Inače, fotografije su objavljene usred priča o navodnim problemima u kraljevskoj obitelji koji su navodno nastali zbog Meghan Markle. Harry, navodno, smatra da se obitelj nije dovoljno potrudila da se Meghan osjeća dobrodošlo, a za to najviše krivi brata Williama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara