Obožavateljica oduševila Franku Batelić: "Cura mi je pustila tvoj spot i izvadila prsten..."

Obožavateljica oduševila Franku Batelić: "Cura mi je pustila tvoj spot i izvadila prsten..."

Screenshot/Foto: YouTube/Facebook

FRANKA BATELIĆ nedavno se vratila na glazbenu scenu povratničkom pjesmom S tobom koja je veoma brzo postala hit na radijskim postajama i među slušateljima.

Koliko je pjesma postala bitna nekim njezinim obožavateljima, Franka je pokazala objavivši na društvenim mrežama komentar jedne njezine obožavateljice koji ju je oduševio.

"Franka, hvala ti na ovoj divnoj pjesmi. Otkada je izašao spot s ovom pjesmom, neprestano ga gledam i slušam. Moja djevojka, inače Irkinja, nije gotovo ništa razumjela dok joj nisam prevela, ali je komentirala skupa sa mnom kako je spot predivan, kako je lokacija odlična te kako si ti također divna. Pitala sam je: 'So, Franka is beautiful because we've agreed that she looks a lot like you?' Nasmijala se zaljubljeno me pogledavši i rekla: 'No, but probably because she's Croatian.'

Prošli tjedan me iznenadila vikendom u Edinburghu, pustila mi pjesmu i spot te paralelno s tobom pjevala na presmiješnom joj hrvatskom. Grozan je pjevač, ali je izgledala božanstveno i zvučala preslatko. Na kraju je izvadila prsten, a ja sam rekla DA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako da, ova divna pjesma, za mene je sasvim slučajno postala najposebnija. P.S. Super je što u pjesmi nema zamjenica koje se obraćaju samo jednom rodu tako da se svi mogu pronaći u njoj, pa i mi pripadnici LGBT zajednice. Spot je također neutralan i 'relatable to everyone'. Pozdrav iz Dublina!", poručila je u komentaru na YouTubeu jedna Frankina obožavateljica.

"WOW! Čestitke", poručila im je Franka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara