Od pohoda na svlačionice do ljubljenja trofeja: Best of Kolinda sa Svjetskog prvenstva

Od pohoda na svlačionice do ljubljenja trofeja: Best of Kolinda sa Svjetskog prvenstva
Foto: Hina/HRT

AKO SE posljednjih dana o nečemu pričalo jednako kao o uspjesima naših Vatrenih, bilo je to Kolindino strastveno navijanje. 

Da je Kolinda dobila puno medijskog prostora svjedoči i činjenica da se u jednom danu o njoj pisalo čak 25 posto više nego o kapetanu naše reprezentacije Luki Modriću. Nema tko nije spomenuo našu predsjednicu i njeno ponašanje tijekom Svjetskog prvenstva. 

I dok se Hrvati prepiru je li se predsjednica svojim serijskim grljenjem i skakutanjem u VIP loži propisno osramotila ili svoju zemlju prikazala u najboljem svjetlu, mi smo odlučili izvući najveće trenutke njenog navijanja. 

1. Upad u svlačionicu nakon utakmice s Danskom

Pobjedu nad Danskom u osmini finala predsjednica je obilježila ulaskom u svlačionicu i grljenjem znojnih i polugolih nogometaša. Kako se pokazalo, to je bio prvi u nizu Kolindinih pohoda na svlačionice. Tada smo vas upitali je li ovaj potez bio neukusan ili normalna čestitka i čak 79 posto čitatelja ga je proglasilo neukusnim, a nije se svidio ni Jadranki Kosor

2. Skakanje u VIP loži tijekom utakmice s Rusijom

Utakmicu s Rusijom Kolinda je pratila iz lože u kojoj su joj društvo pravili ruski premijer Dmitrij Medvedev i prvi čovjek FIFA-e Gianni Infantino. Nakon što je Domagoj Vida u 101. minuti zabio gol kojim je Hrvatska preuzela vodstvo, Kolinda je to proslavila razdragano skačući. Ekipa oko nje nije baš bila presretna zbog ovog, ali našu predsjednicu to nije omelo. 

>>Srbi se smiju komentaru Balaševićeve kćeri na Kolindino skakanje<<

3. Pohod u svlačionicu nakon utakmice s Rusijom

Ovaj put, poučena kritikama, Kolinda je pričekala da se igrači obuku i suzdržala se od grljenja većine, ali ipak nije mogla odoljeti da ne zagrli Ćorluku i Pivarića s kojima je zapjevala "Zovi, samo zovi". U slavlju joj se pridružio i bivši Vatreni Davor Šuker. 

4. Pjevanje nakon utakmice s Engleskom

Iako je utakmicu s Engleskom morala propustiti zbog summita u Bruxellesu, kad se izlazeći iz auta susrela s raspjevanim navijačima, spremno se pridružila pjesmi uz skakanje i, što drugo, zagrljaje. 

5. Serijsko ljubljenje nakon utakmice s Francuzima

Posebnu pozornost naša si je predsjednica osigurala grleći i ljubeći sve od Pogbe do trofeja Svjetskog prvenstva

Prvo je redom izgrlila i izljubila sve naše reprezentativce s oduševljenim osmijehom na licu, a ako su Francuzi pomislili da će se izvući samo rukovanjem, gadno su se prevarili jer je i njih Kolinda jednog po jednog zgrabila i poljubila. 

>>Kolinda upala u svlačionicu i Francuzima<<

U njenim iskazima ljubavi prema svemu oko sebe nije ju spriječila ni kiša koja je pljuštala po njoj, a strastvene su zagrljaje dobili i sudac i svi pomoćnici. 

Vrhunac se dogodio u trenutku kad se na sceni pojavio trofej pobjednika Svjetskog prvenstva, a ponesena Kolinda je izljubila i njega. Nek se nađe. 

>>I njemački mediji vole Kolindu: "Ludi show predsjednice koja se voli ljubiti"<<

Njeno su oduševljenje mnogi svjetski mediji popratili sa simpatijama, no bilo je i onih koji su njenoj euforiji pripisali malo drugačije razloge pa ju je tako austrijski list Kurier prozvao "Alkoholinda".

Ona sama je svoje ponašanje objasnila ovako: 

"Htjela sam biti čovjek, pokazati kako svi volimo svoju domovinu i reprezentaciju, koliko smo ponosni na njih i koliki je to bio trenutak za Hrvatsku, državu koja nije velika brojem ljudi i prostorom državnim, ali je ogromna u srcu i koja je napravila ogroman uspjeh."

Dodala je da je u Moskvu otišla kao predsjednica, ali i kao navijačica.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara