Od zvijezde do čistača: Rodman pere grafite zbog napada na curu

DENNIS RODMAN osuđen je na dvije godine uvjetne kazne te četrdeset i pet dana čišćenja grafita s ulica i pročelja zbog maltretiranja svoje bivše djevojke, Gine Gigi Peterson. Rodman ju je napao ranije ove godine, točnije 1. svibnja, nakon čega je uhićen i pušten uz jamčevinu od pedeset tisuća dolara. Bivši košarkaš incident je opravdao alkoholom, tvrdeći kako su Gina i on oboje bili "mrtvi pijani", te kako je cijeli slučaj "prenapuhan".

Međutim, bivšem košarkašu koji je tijekom karijere osvojio pet naslova NBA prvaka, dva s Detroit Pistonsima 1989. i 1990. godine, te tri sa Chicago Bullsima, od 1996. do 1998. godine, nanošenje teških ozljeda Gigi Peterson neupitno je dokazano, čime je Rodman postao još jedna od zvijezda koje stupce tabloida pune svojim nasilnim ponašanjem i sklonošću ovisnostima.

Gina Peterson poznata je po nasilničkom ponašanju i psihozama

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, ni Gina Peterson nije "anđeo" - starleta koja se proslavila vezom s ekscentričnim košarkašem već je bila u "problematičnim" vezama. Bivši Gigin suprug nakon mučnog razvoda u kojem su iznosili prljave detalje svakodnevno, i to pred djecom, te nakon bitke za skrbništvo nad četvero maloljetne djece koja su cirkus koji su im pripremili vlastiti roditelji stoički otrpjela, George Peterson zatražio je od suda da Gigi zabrani pristup i njemu i djeci. Gigi je navodno Georgu prijetila smrću, tukla njihovu zajedničku djecu, a i u jednom trenutku turbulentnog alkoholičarskog života završila je u umobolnici, kamo je nakon pretrpljenih žestokih psihoza odvedena prisilno.

V.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara