Odaberi najljepšu manekenku Wella Fashion Weeka!

Balon zagrebačkog Boćarskog doma od 2. do 6. svibnja postat će pravo modno središte, jer će na Wella Fashion Weeku svoje nove kolekcije za sezonu jesen/zima 2007./'08. predstaviti oko 40 domaćih te 15-ak inozemnih modnih dizajnera. Osim brojnih gostiju iz Italije, Velike Britanije, Kanade, Škotske i Španjolske, svojim dolaskom te kolekcijom ljubitelje mode počastit će Renato Balestra, jedan od najpoznatijih talijanskih dizajnera.

Indexovi čitatelji, točnije, registrirani korisnici Index Kluba, na Wella Fashion Weeku imaju važan, ali i vrlo ugodan zadatak - odabrati najljepšu manekenku te modne manifestacije. Za najljepšu, najdražu i najbolju djevojku možete glasati sve do petka, 4. svibnja u 17 sati, a to možete učiniti ovdje.

Najsretniji glasač osvaja LG Shine mobitel, a najljepša manekenka po vašem izboru dobit će od Hyundai Auto Žitvaja na vikend korištenje Hyundai Santa Fe, start Tele 2 paket s mobitelom, Max Factor proizvode te dekorativnu kozmetiku Galenic.

>>> Glasaj za najljepšu manekenku Wella Fashion Weeka i osvoji vrijednu nagradu

Nagradna igra

Od danas počinjemo i s nagradnim igrama - svakog dana vam dijelimo bogate nagrade, a osvajaju ih čitatelji koji točno odgovore na (lagano) nagradno pitanje:

Koliko će domaćih i inozemnih dizajnera sudjelovati na Wella Fashion Weeku?
a) 15
b) 35
c) 55

Osam najsretnijih čitatelja koji točno odgovore na nagradno pitanje osvajaju bogate Wella poklon pakete. Na adresu index.nagrada@gmail.com pošaljite mail naslovljen s "Wella" koji će sadržavati točan odgovor i vaše osobne podatke, a dobitnike ćemo, naravno, obavijestiti mailom. Nove nagradne igre na Indexu će vas čekati svakog dana. Sudjelujte i sretno!

>>> Glasaj za najljepšu manekenku Wella Fashion Weeka i osvoji vrijednu nagradu 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara