Odabran prvi duelist na Farmi

Odabran prvi duelist na Farmi
Foto: Press

ODABIROM farmera prvi duelist postao je Jurica. Iako su do sada najčešći argumenti za davanje šibice bili oni tko najmanje doprinosi farmi, ovoga puta je drugačije. Kako se kraj sve više približava farmeri su počeli davati šibice onima koje smatraju potencijalnim finalistom. Čini se kako većina farmera vidi upravo Juricu kao konkurenciju, pa je to bio i najčešći argument na odabiru prvog dueliste. Jurica je pak iznenađen odabirom.

"Nisam očekivao da ću biti ni sluga. Nisam očekivao da ni da ću biti odabran danas. Svi su me, ajmo reći, iznenadili", priznao je Jurica i dodao kako je to sve njihova igra i taktika pod vodstvom Srećka. Sašu vidi kao glavnu konkurenciju.

"Jednom kad prođem kroz ta vrata arene i tko god tamo stajao i koji god me izazov čekao imam mot u glavi", zaključio je Jurica i dodao: "Ne trebam kalkulirati, znam koga ću uzeti, a sutra će se saznati koga".

Pripreme za proslavu su u punom jeku, a mentor Joža često dođe s novim gostima od kojih farmeri imaju puno toga za naučiti. Tako je danas farmere posjetila gastronomkinja Štefica Novaković kako bi vidjela kako farmeri "dišu" za jela koja su se nekada radila i koja se još uvijek rade te da vidi s kojim namirnicama raspolažu.

Jurica je svoje stvari iz kućice za slugu i sluškinju preselio u duelističku kućicu. Pred farmerima je dvoboj koji direktno otvara vrata finala, a tko će kroz ta vrata proći, tek ćemo doznati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara