Odabrani sluga i sluškinja: "Puno farmera ga ne podnosi"

Odabrani sluga i sluškinja: "Puno farmera ga ne podnosi"
Foto: Press

SLUGA i sluškinja u ovome tjednu su Matej i Lucija koji su dobili najveći broj glasova farmera. Gazdarica Štefica nije željela mijenjati odluku većine pa je ostala pri tome da ovo dvoje farmera budu sluge za vrijeme njezine vladavine. Čini se kako sluga i sluškinja nisu bili iznenađeni glasovanjem.

"Očito fali netko da treba prati suđe i skupljati govna po farmi. Očito fali ta jedna osoba koja će to raditi", komentirala je Lucija u ljutnji, dok je Matej kazao: "Znao sam da ću biti na pločici i da ću biti sluga, ali evo za stolom kažem, pošto sam sada sluga i pošto je moj susjed otišao doma, ja se nadam da ću dobiti opet sve šibice".

Farmeri su se samo nasmijali na njegovu izjavu, a Ozren je dobacio: "Ovaj put ćemo biti oprezniji". Sluškinja Lucija zaključila je kako je Roberto trebao biti ovotjedni sluga. "Puno farmera ga ne voli, baš ga ne podnose, ali ne znam, možda se boje s njim ući u neki konflikt jer znaju da je uporan u svađama i da ne odustaje. Ja nisam takva. Možda jesam mlada i naivna, možda se drugi boje, ali ja za stolom kažem što mi smeta i što ne želim", zaključila je.

Na sastanku se Mia osvrnula na riječi mentora Jože da se na farmi ne radi dovoljno. "Ja mislim da bi gospodin Joža nama trebao i neku pohvalu dati i s tom pohvalom će nas malo dignuti i potaknuti", kazao je Roberto u obranu svih farmera, a zatim im je Mia rekla da se tu nameće drugo pitanje, a to je da li je njihova odluka da dođu na farmu bila ispravna. Svi prozvani farmeri složili su se da su znali gdje dolaze te da su bili spremni.

Težak dan za Sašu i Editu na farmi – još jedna ovca im je uginula. Nakon što je ovcu dan prije pregledao veterinar, izgleda kako joj nije bilo spasa. "To su dvije stvari koje su kod ovaca najviše problematični, a to su paraziti i enterotoksemija. Farmeri su dobro reagirali, i brzo, ali nažalost je ovaj slučaj završio uginućem", izjavio je veterinar, a Edita je dan provela u suzama oplakujući ovcu.

Na farmu su došle mljekarice koje su farmerima pokazale kako se radi sir. Prije nego li su počele s obukom, mljekarica je farmerima kratko objasnila kada se i kako muze krava te kada ju treba hraniti. Farmeri su sa zanimanjem gledali kako se pravi sir, a hoće li on sada i češće biti na njihovom stolu, ostaje nam za vidjeti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara