Odlazak u kino nikad nije bio muževniji: Film o slavnom trkaćem autu u CineStaru

Odlazak u kino nikad nije bio muževniji: Film o slavnom trkaćem autu u CineStaru
Foto: Press

ZA NAGRADU Oscar nominirani James Mangold, koji je radio sjajne filmove "Walk the Line" i "Logan", ovog puta predstavlja film nadahnut istinitom pričom o čvrstom prijateljstvu, koje je zauvijek promijenilo povijest automobilskih utrka. Uzbudljiva radnja vjerno prikazuje trostruku pobjedu Forda s modelom GT40 1966. godine, nakon šestogodišnje dominacije Ferrarija na čuvenoj utrci izdržljivosti 24 sata Le Mansa. Ovo je priča o vrsnim kreativcima koji su uspjeli postići nešto izvanserijsko inovativnošću, odlučnošću i snagom volje. 

Film je temeljen na jednoj od najslavnijih priča u motosportu. Carroll Shelby je s kolegom i prijateljem Kenom Milesom dizajnirao revolucionarni automobil kojim je nadmašio flotu vozila talijanske legende utrka, Enza Ferrarija 1966. 

Redatelj James Mangold bio je vrlo uzbuđen zbog dvostrukih izazova koje je nudio ovaj projekt: osim uzbudljivih scena utrka koje gledatelja smještaju uz bok neustrašivih vozača, tu je i prilika prikazati turbulentno prijateljstvo Shelbyja i Milesa. U glavnim ulogama su izvrsni Matt Damon i Christian Bale.

Kako bi večer bila drugačija od ostalih,  u baru ćete se prije filma opustiti uz pivo dobrodošlice. Očekuje vas i "book corner“ s izborom najnovijih  književnih izdanja. Bradu ili brk moći ćete urediti u pop up brijačnici. Neki posjetitelji  filma doma će otići bogatiji za vrijedan poklon jer su organizatori pripremili čak 3 parfema te 2 poklon paketa knjiga, koje će podijeliti u dvoranama prema principu „pogledaj ispod sjedala”.

Zanimljiva premijera dovoljan je razlog da srijedu 13. studenog ne provedete doma pred televizorom već u Kaptol Boutique Cinema. 

"Premijera za gospodu" osim za muškarce, sjajan je izlazak i za dame koje se ne pronalaze u chick lit filmovima. Ulaznice su u prodaji, a kapacitet je ograničen. Više informacija: http://bit.ly/PZG_IZazivac

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?