Održala lekciju tipu koji joj je uznemiravao kćer: "Prestani joj gledati dupe"

Održala lekciju tipu koji joj je uznemiravao kćer: "Prestani joj gledati dupe"
Screenshot: TikTok

NA DRUŠTVENOJ mreži TikTok pojavio se video koji prikazuje neugodnu situaciju iz američkog grada Chicaga, a koji je do sada pogledalo već skoro tri milijuna ljudi. Video je na svom profilu objavila 21-godišnja Julia Frank uz opis "Ne igraj se s mamom i njenim medvjedićima".

Video prikazuje Juliju i njenu majku Stephanie Ibarrondo dok obavljaju kupovinu u trgovini i dok ih istovremeno u stopu prati stariji muškarac. Julia se počela osjećati nelagodno te je upozorila majku na muškarca.

"Prestani gledati guzicu moje kćeri i prestani nas slijediti", Stephanie se obratila muškarcu, na što je on njenu kćer Juliju nazvao kurvom.

"Ako izgleda kao kurva, gledat ću je kao kurvu", rekao je.

@juliamfrank

Don’t mess w mama & her babies.. #fyp #foryoupage #crazy #crazystory #storytime #catcalled #rude #ignorant #livefootage #thathappened #mom #fight #omg

♬ WOAH - Krypto9095

Julia je napomenula da je bila odjevena u običnu majicu i hlače, premda to uopće ne bi trebalo biti bitno. Njena majka Stephanie zatim je pozvala zaposlenika trgovine i zamolila ga za pomoć te mu objasnila situaciju. Zaposlenik trgovine pozvao je zaštitare, koji su muškarca udaljili iz trgovine.

"Majka me odgojila da budem snažna žena i govorila mi je da se uvijek trebam zauzeti za sebe. Nadam se da ću i ja jednog dana to prenijeti svojoj djeci", rekla je Julia

"Ako se osjećate nelagodno na javnom mjestu, obratite se nekom tko bi mogao pomoći. Nikada ne idite prema svom autu a da si ne gledate iza leđa. Uvijek budite na oprezu", dodala je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara