Odustao u Milijunašu na pitanju za 125.000 kuna, znate li vi odgovor?

Odustao u Milijunašu na pitanju za 125.000 kuna, znate li vi odgovor?
Screenshot: HRT

U JUČERAŠNJOJ epizodi kviza "Tko želi biti milijunaš" za milijun kuna igralo je troje natjecatelja, a najviše uspjeha imao je Vedran Rončević iz Slatine koji je kući otišao sa 64 tisuće kuna nakon što je prvi joker potrošio već na trećem pitanju.

Emisiju je otvorila Mirta iz Rijeke koja nije znala odgovor na pitanje: "Legenda kaže da se 'crna kraljica' Barbara Celjska nakon smrti pretvorila u koga?" Ponuđeni odgovori bili su u Medvjeđu, Vučju, Zmijsku ili Žablju kraljicu. Mirta je poslušala publiku i dala krivi odgovor te kući otišla s tisuću kuna.

Zatim je uslijedio najbrži prst, a prilike da sjedne na vrući stolac dokopao se Vedran iz Slatine. On je već na trećem pitanju potrošio prvi joker, no uspio je otvoriti pitanje za 125 tisuća kuna, na kojem je i odustao. Vedran je odgovor na pitanje "radnici štrajkaju kad im dogori do brade, do koljena, do nokti ili do ušiju" tražio od publike. Točan odgovor, do koljena, dobio je 65%, a Vedran je uz pomoć ostalih jokera stigao do pitanja za 125 tisuća kuna na kojem je odustao. Znate li vi odgovor na to pitanje?

 

Treći natjecatelj, Dejan Zrna iz Međimurja, kući je, kao i Mirta, otišao s tisuću kuna. Bivšem sportskom novinaru zapreka je bila upravo sportsko pitanje za 32.000 kuna. Tražila se država u kojoj se neće održati EP u rukometu za muškarce 2020. godine. Nakon jokera pola-pola od Austrije, Mađarske, Norveške i Švedske ostale su ponuđene prve dvije zemlje. Dejan je iskoristio i joker zovi, koji mu je čak i dao posljednji odgovor, no on je umjesto Austrije odabrao Mađarsku...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara