Oglasila se bivša Willa Smitha: "Nema on dovoljno novca da bi mi uzeo glas"

Oglasila se bivša Willa Smitha: "Nema on dovoljno novca da bi mi uzeo glas"

Photo: Splash

POVODOM nedavnih optužbi transrodne glumice Alexis Arquette usmjerene protiv Willa Smitha i njegove supruge Jade Pinkett-Smith, oglasila se njegova bivša supruga Sheree Fletcher.

Podsjetimo, Arquette se obrušila na glumački par nakon njihovih izjava da će bojkotirati predstojeću dodjelu Oscara zbog manjka nominacija za tamnopute glumce. Izjavila je da će saslušati njihovo mišljenje kada konačno priznaju da su oboje homoseksualci. Tvrdi i da je zatekla Willa u ljubavnom zagrljaju s drugim muškarcem, menadžerom Bennyjem Medinom.

U njegovu je obranu stala bivša supruga Sheree Fletcher, s kojom Smith ima i 23-godišnjeg sina.

"Uvrijeđena sam i povrijeđena time da netko može biti tako zloban, bezobziran i destruktivan, koristiti se lažima da dokaže nešto2, poručila je Fletcher. Pogodilo ju je i to što je Arquette implicirala da joj je Smith platio da šuti o tome. "Znam da Will ima mnogo novca, ali nema dovoljno novca da bi mi uzeo glas, da mi oduzme moju priču. To se ne bi dogodilo", piše Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je to Sheree Fletcher iznijela u videu koji je postavila na svoj Facebook profil. 

Just setting the record STRAIGHT!

Posted by Sheree Fletcher on 21. siječnja 2016

Arquette nije komentirala video, ali je još ranije iznijela nešto nalik razlogu zašto je to rekla o slavnoj obitelji Smith:

"Jebeš njega. Gayevi imaju neprijatelje. Oni čekaju u ormarima. Priznavanje je zdravo. Ili si s nama, ili si protiv nas. Odluči. Danas."

Izgleda kako će se ova drama još razvijati, a Smithovi se još nisu oglasili oko ovog slučaja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara