Ogroman interes za 100. CineLady projekciju u CineStar kinima

Ogroman interes za 100. CineLady projekciju u CineStar kinima
Foto: Press

KINOVEČERI u CineStaru uvijek su rezervirane za opuštanje i vrijeme provedeno u dobrom društvu uz najbolje filmove. Već odavno poznata i željno iščekivana CineLady projekcija koja okuplja pripadnice ljepšeg spola sinoć je bila razlog prepunih CineStar dvorana u Zagrebu, Osijeku, Splitu i Rijeci. A specijalno, povodom ove jubilarne 100. CineLady projekcije, u CineStaru Novi Zagreb u Avenue Mallu okupile su se brojne poznate dame u društvu svojih prijateljica kao što su Iva Radić, Ljupka Gojić Mikić, Daniela Trbović, Mirjana Mikulec, Marija Biščan, Matea Kovačević, Maja Cvjetković Kević, Ivana Delač te mnogi drugi. Samo u CineStaru Novi Zagreb u Avenue Mallu bile su rasprodane tri dvorane, s više od 700 gledateljica.

Sve one uživale su u premijeri filma "Nespojivi' u kojem glavne uloge imaju Kevin Hart, Bryan Cranston, Nicole Kidman, Julianna Margulies i Tate Donovan. Francuski film "Nedodirljivi’ iz 2011. godine je polučio nevjerojatan uspjeh u kinodvoranama diljem svijeta, a ovo je remake verzija s velikim zvijezdama.

Prije početka filma svi su imali priliku uživati u piću dobrodošlice, odličnoj glazbi za koju je bio zaslužan DJ koji je dobrim ritmovima dodatno zagrijao ionako pozitivnu i ugodnu atmosferu. Svaku posjetiteljicu dočekali su prigodni pokloni sponzora. CineLady je više od običnog događaja, to su filmske večeri za žene na koje se čeka i na kojima zabave nikad ne nedostaje. Kinoulaznice nestaju u trenu, a vjerujemo kako već sada brojne ljubiteljice ovih brojnih, šarmantnih druženja, željno iščekuju novu CineLady projekciju pod nazivom 'CineLady za Valentinovo', koja će se održati 14. 2. i premijera filma "Sve je to zbog ljubavi'.

Film "Nespojivi' u distribuciji Blitza možete pogledati od danas u svim CineStar kinima, a svoju kinoulaznicu možete kupiti na blagajnama kina, putem iCineStar aplikacije ili online na: https://www.blitz-cinestar.hr/cinestar/nespojivi/5936

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?