Okrutna osveta: Trudnica muževoj ljubavnici gurala ljute papričice u vaginu

Okrutna osveta: Trudnica muževoj ljubavnici gurala ljute papričice u vaginu

Foto: Facebook

TRUDNICA Ly Chanel, koja je uhvatila svog muža u preljubu, odlučila se osvetiti njegovoj ljubavnici i to na iznimno okrutan način. S tri prijateljice ova je 23-godišnjakinja dočekala suparnicu, skinula je do gola, bacila na krevet i u vaginu joj stavila ljute papričice. Dok je nesretna žena vrištala u bolovima, držale su je za ruke i noge.

Ly je počela sumnjati da je muž vara kad je nakon sedam mjeseci braka njen godinu dana stariji muž Chien Keo iznenada počeo odlaziti od kuće bez razloga. Nije se vraćao po nekoliko sati pa ga je prevarena žena počela slijediti i uhvatila ga u motelskoj sobi s ljubavnicom sa sjevera Vijetnama.

Kad su uhvatile ženu, Ly je na ruke navukla rukavice, dok su njene prijateljice držale žrtvu na krevetu i fotografirale je nakon što su je skinule. Na fotografijama se vide papričice razmazane po tijelu žene, ali i plahtama. Naime, sve fotografije grupa osvetnica objavila je na Facebooku.

Mnogi su napali Ly jer je napala ljubavnicu, a ne svog supruga. Ona je rekla da ne zna kako bi se njen suprug mogao brinuti za obitelj s obzirom na to da je vara sa "ženom koja je uništila njihovu obitelj".

"Žene mogu lako oprostiti, ali nikad zaboraviti. Ljubomora je bolna, a ona će to upamtiti", rekla je.

Policija nije podnijela prijavu protiv Ly i njenih prijateljica, no nije isključeno da hoće.

"Ako papričice uzrokuju ozljede napadnutoj ženi, ona bi mogla platiti kaznu do 2000 dolara", tvrdi tužiteljstvo. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara