Olimpijske igre u Hollywoodu: Diddy misli da bi osvojio medalju za seks

OLIMPIJSKA manija, čini se, zahvatila je i Hollywood. Jessica Alba tako je posljednjih nekoliko dana prilijepljena za televizor te sa suprugom Cashom Warrenom prati nastup američkih olimpijaca, a svoju novu opsjednutost priznala je i na službenoj MySpace stranici.

"Cash i ja po cijele dane samo sjedimo ispred televizora i gledamo Olimpijske igre, a najviše me oduševila ceremonija otvaranja. Posebnu smo pažnju posvetili američkim natjecateljima, a ja sam postala velika obožavateljica plivača Michaela Phelpsa", napisala je Alba. No, osim lijepe glumice, svoje mišljenje o Igrama iskazao je i pjevač Sean Combs aka P Diddy. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U čast Olimpijskih igara, novinar časopisa New York pitao je repera P Diddyja o njegovim najdražim sportovima, a to očigledno nije ni trčanje ni repanje ni poduzetništvo, već nešto mnogo subjektivnije. P Diddy tako je priznao da mu je od svih sportova ipak najdraže trčanje sa preprekama, a na pitanje u čemu bi on mogao osvojiti olimpijsku medalju da se natječe u nekom tek izmišljenom sportu, Diddy je novinara iznenadio odgovorom kojeg nitko nije očekivao.

"Definitivno bi mogao osvojiti olimpijsko zlato u seksu, u svim kategorijama seksa. Po duljini, kvaliteti, po strasti, tu bih bio najbolji, bez obzira tko su mi konkurenti. Potukao bih sve svoje rivale, ja sam seks mašina", rekao je Diddy.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara