Oliver u Županji zapjevao sa pjevačicom iz Srbije

NARAVNO da već dugo nije nikakva novost da pjevači sa obje strane Dunava zajednički "tezgare" ili u zadimljenim kafanama evociraju uspomene na dobra stara vremena.

No, ova vijest je u Srbiji ipak izazvala veliko zanimanje, jer riječ je o pjevaču koji se zarekao kako više nikad neće nastupiti u istočnom Komšiluku.

Olivera u Srbiji publika obožava uprkos njegovoj svečanoj zakletvi kako nikad tamo neće nastupati, pa je priča pjevačice Arijane Katavić, objavljena u tabloidu Svet, izašla pod naslovom "Top Story".

Ističe se da je to prva pjevačica iz Srbije kojoj je poslije rata pošlo za rukom da zapjeva sa najpopularnijim hrvatskim pjevačem, i to jedan od njegovih najvećih hitova - "Cesaricu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arijana Katavić govori kako je spontano i bez najave došla na pozornicu, zagrlila Olivera i s njim otpjevala poznatu skladbu.

Sve se to odigralo 19. veljače u Županji, a nakon ovog neočekivanog dueta i gromoglasnog pljeska oko tri tisuće posjetitelja, pjevačica tvrdi da se, preplavljena emocijama, "potpuno izgubila".

Ako je suditi po Arijaninoj priči, emocije su oprale i Olivera, koji nije skrivao razgaljenost svaki put kada bi, tijekom zajedničke večere spomenuli Beograd, njegove tamošnje prijatelje i publiku koja ga tako željno očekuje.

Iako je razgovor sa pjevačicom objavljen pod naslovom "Oliver ne mrzi Srbe", ushićena pjevačica priznaje da nije to do kraja željela testirati pitanjem hoće li, i kada, nastupiti u Beogradu.

Z.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara