Ona je svjetska zvijezda, a tijekom školovanja se sramila svog balkanskog imena

Ona je svjetska zvijezda, a tijekom školovanja se sramila svog balkanskog imena

Foto: Instagram

KOSOVARKA Dua Lipa jedna je od najvećih svjetskih zvijezda. Rođena je u Londonu, nakon što su se tamo odselili njezini roditelji 1995. godine. U intervjuu koji je dala Guardianu, lijepa pjevačica je progovorila o svojoj obitelji i roditeljima koji su, kako kaže, naporno radili u Londonu kako bi je izveli na pravi put.

Kada je Dua imala 11 godina, njezina se obitelj vratila na Kosovo. Iako više nije živjela u Londonu, njezina karijera je tada počela. Dua je počela snimati klipove i objavljivati ih na YouTubeu, a prve reakcije na njezine pjesme dale su joj vjetar u leđa te se s 15 godina vratila u London, sama. 

Počela je pohađati satove pjevanja, bavila se manekenstvom, a jedno vrijeme vodila je i modni blog.

 

Snip snip

Objavu dijeli DUA LIPA (@dualipa)

"Bila sam jedina Dua u ekipi. Sve su bile Sarah, Elle, Hannah. Stalno sam morala objašnjavati da je moje ime kosovsko. U to doba mi se nije nimalo sviđalo", iskreno je rekla novinaru.

Dua Lipa ima 23 godine i ne želi živjeti prema pravilima koja su joj nametnuta, a pogotovo prema onima koji dolaze iz njezinog balkanskog odgoja.

"Moja majka se udala za svoju prvu ljubav. To je pravilo - završiš školu, zaposliš se, udaš, rodiš djecu... A ako imaš 28 godina svi te pitaju zašto to već nisi napravila i misle da s tobom nešto nije u redu", kaže Dua Lipa.

 

2 CUTE 2 DIE YUNG

Objavu dijeli DUA LIPA (@dualipa)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara