Open Air Cinema powered by CineStar otvorio 11. Weekend Media Festival

Open Air Cinema powered by CineStar otvorio 11. Weekend Media Festival
Foto: Marko Lopac/Promo

JUČER je započeo 11. Weekend Media Festival, koji okuplja vodeće ljude i stručnjake u komunikacijskoj industriji i poslovnom svijetu, a kraj prvog dana začinjen je pravom filmskom poslasticom. Naime, sinoć je prvi puta na Weekend Media Festivalu održan Open Air Cinema powered by CineStar. U kinu pod zvijezdama okruženom borovinom, uz prigušeno svjetlo svijeća, zabavili su se mnogobrojni gosti uz hrvatsku premijeru filma Pepermint s Jennifer Garner u glavnoj ulozi.

Weekend Media Festival predstavlja mjesto okupljanja pokretača u poslovnoj industriji, ali i nove vizionare i pojedince usmjerene budućnosti, što se podudara s filozofijom i poslovanjem CineStara, kao najvećeg kinoprikazivača u Hrvatskoj i u ovom dijelu Europe. CineStar kina već punih 15 godina stvaraju emocije koje ostaju u sjećanju. Emocije koje vežemo uz dobru zabavu, prijateljstva i obiteljska druženja uz film. U to su se sinoć uvjerili i mnogobrojni sudionici ovogodišnjeg Weekend Media Festivala koji su uz slasne kokice uživali u ovom idiličnom kinu pod zvijezdama.

Sinoćnje kino pod zvijezdama, bila je najava prvog CineStar kina u Istri, koje će biti otvoreno u Puli u sklopu shopping centra Max City, čije se otvorenje planira do kraja ove godine. Simbolično  15. CineStar kino u Hrvatskoj otvara se u Puli, kao CineStarov poklon Istrijanima za 15. godina CineStara u Hrvatskoj.

Film Pepermint u distribuciji Blitza, adrenalinom je nabijen triler koji će vas prikovati za kino sjedala i držati napetim do samoga kraja. Redatelj filma je publici već poznati, Pierre Morel koji je već oduševio s filmom 96 sati (Taken). Film u svim CineStar kinima možete pogledati od 27. rujna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;