Operacija Trijumf: Arogantni Vukašin nasrnuo na nježnog Danijela

Operacija Trijumf: Arogantni Vukašin nasrnuo na nježnog Danijela

DANAS su se na Akademiji umalo fizički sukobili Vukašin i Danijel. Sigurnu tučnjavu spriječio je Nikola P. koji je zadržao Vukašina da luđački ne nasrne na nježnog Danijela. Naime, Danijel je bio uvrijeđen što ga je profesor pjevanja Milojko Pajević potjerao sa sata, a Vukašin mu je pokušao objasniti zašto, no očito nisu pronašli zajednički jezik. Profesor je, naime, prethodno rekao Danijelu da je u prošloj emisiji uživo falšao, te da njegovo pjevanje tad "nije ličilo ni na što".

Danijelu je doslovno para počela izlaziti na uši od nervoze, pa se okrenuo prema gostu Akademije Skyu i pitao ga za mišljenje. Kad je ovaj rekao da se ne slaže s profesorom, Danijel je odbrusio: "Samo mi je to bitno", jasno dajući do znanja da ne poštuje profesorovo mišljenje. "Profesore, jeste vi uopće pogledali snimku?", pitao je kasnije profesora nakon čega ga je Milojko Pajević, očekivano, izbacio sa sata.

Vukašin, vidno uzrujan zbog sukoba s Danijelom, prepričavao je dečkima zašto je došlo do sukoba, dok je sa svojom pjevačkom partnericom Anom ogovarao Danijela. Unatoč sukobu, studenti se moraju pripremati za sljedeći nastup, a vremena je sve manje do sljedeće večeri kad show ide uživo. Specijalni gosti Akademije Ajs i Sky su dobili zadatak da nauče studente kako pravilno repati.

Nakon završene gala večeri profesori su održali svoj sastanak na kojem je profesor Pajević zaključio kako su studenti počeli pokazivati voj temperament, ali i osjećaj za glazbu. "Vukašin je pojeo Sonju, nevjerojatan je!", izjavio je profesor Pajević. Profesorica Vukomanović pak smatra da je Jasmina puno bolja na sceni nego na probama, dok za Nikolu Sarića ima samo riječi hvale. "On mi je potpuno otkrivenje, imao je stav zvijezde, intonaciju i interpretaciju!", kratko je zaključila.

Studenti su dobili i novi popis pjesama. Svi su bili oduševljeni osim Adnana, kojeg je pjesma Zabranjenog pušenja, bacila u očaj. "Ja ne mogu pjevati opet takvu pjesmu! Stalno mi daju takve nekakve stvari, Bijelo dugme, Laku... vidite što rade od mene!", jecao je Adnan, koji će tu pjesmu otpjevati u duetu s Nikolom Paunovićem. Simpatičnog mladića, kojeg je žiri prozvao "najvećim šarmerom", ništa nije moglo smiriti dok je ridao na krevetu poput malog djeteta. Ostali studenti su bili zadovoljni sa svojim novim pjesmama. Sonja je dobila pjesmu grupe Negativ, koja ju je oduševila, a Ana i Vukašin će u duetu otpjevati pjesmu "Kids" , Robbieja Williamsa i Kylie Minogue.

Najveći favorit publike, Aleksandar, dobio je pjesmu "Kuda idu izgubljene djevojke" i "Tamara" Borisa Novkovića, dok će Milica otpjevati pjesmu "Tko je kriv" istog pjevača. Nina će pjevati pjesmu "Ovako ne mogu dalje" Kemala Montena, a Igor Cukrov je bio oduševljen svojim novim pjevačkim zadatkom istog pjevača, pjesme "Nije htjela". Danijel se pak rasplakao od sreće, jer je dobio pjesmu koja mu je jako draga "Ima nešto u tome što me nećeš" Željka Joksimovića. "To mi je najdraža pjesma, koja mi puno znači!", ganuto je rekao Danijel. Nikola Sarić će do ponedjeljka vježbati pjesmu grupe White Snake "Here I go again", a Đorđe je dobio pjesmu svog omiljenog benda Guns N' Roses. Trudnica Andrea će otpjevati Severininu pjesmu "Prijateljice".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim novih zadataka studenti su se bolje upoznavali s pridošlicama, hip hop zvijezdama Ajsom Nigrutinom i Wikluhom Skyem, koji su bili ''najveći kritičari'' gala večeri. Stvari su se zakuhale kada je jedan od njih komentirao nastup Milice i Nine, te ih okarakterizirao kao "jako slatke i odlične plesačice". Nina se na tu opasku jako uvrijedila. "Sada si me ubio, kada si rekao da sam slatka i da dobro plešem!", ljuta je bila Nina. Dvojac se pokušao opravdati, ali nije im uspijevalo uvjeriti Ninu u suprotno. Na kraju dana Ajs i Wikluh počeli su skladati pjesmu posvećenu Operaciji Trijumf.

Trudna Andrea je komentirala događaje na prošloj gala večeri, na kojoj je bila i nominirana. Na pitanje o tome što misli o jedinom glasu za nju, koji joj je dao Danijel, Andrea je odgovorila "Iskreno nije mi to bilo tako drago, jer je prvo napisao Nikolu, a kada je vidio da su svi glasali za njega, obrisao je i napisao moje ime!", hladno je rekla trudna Andrea, koja se ipak nada skorašnjem povratku kući gdje će moći uživati u svojoj trudnoći.

Z.K., L.V.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara