Operacija Trijumf: Iz showa izbačeni specijalni gosti, grupa Bad Copy

Operacija Trijumf: Iz showa izbačeni specijalni gosti, grupa Bad Copy

GLAZBENI dvojac Bad Copy, Ajs Nigrutin i Sky Wikluh, završili su svoj boravak na Akademiji. Osim što su živcirali profesore nekonvencionalnim ponašanjem na satu, hip hop zvijezde su skladale pjesmu za studente. Refren pjesme glasi: "To nije tema današnjeg časa, tema je pjevanje dok urliče masa". Studenti su zbog svoje okupacije "repanjem" zakasnili na sat profesora Pajovića, što je vidno uznemirilo profesora koji se požalio ravnatelju da Ajs i Sky negativno utječu na studente.

Naime, profesor Dragić prošloga je tjedna izjavio kako smatra da njihovo učenje "repanja" na nekonvencionalan način loše utječe na kandidate. Guranje prstiju u nos, podrigivanje, navođenje na neku vrstu anarhije protiv discipline potpuno su kontradiktorni onome što su budući glazbenici naučili do sada, i upravo iz tog razloga profesor Dragić izrazio je svoje nezadovoljstvo nastupom spomenutog dvojca. S njim se složio i profesor Pajović koji je ravnatelja Akademije zamolio da problematični dvojac, koji su pompozno bili najavljivani kao specijalni gosti showa, napusti Operaciju Trijumf.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Studenti se intenzivno pripremaju za večerašnju gala večer. Profesorica Snježana je rekla Adnanu da se vidi njegovo nezadovoljstvo pjesmom. Profesorica misli da Nikola Paunović svoj dio pjesme izvodi dobro, dok se Adnan doima poput "slučajnog prolaznika". Zato mu je savjetovala da se uvijek mora usredotočiti na pjesmu koju pjeva, jer žiri prati i njihove reakcije, te da na taj način sam sebe "ukopava". Nakon generalne probe Danijel je pronašao životinjicu "koju mu je netko stavio u torbu". Vidno uznemiren pozvao je ostale muške studente kako bi mu pomogli izbaciti životinju. Nikola Sarić i Adnan izvadili su "misterioznu" životinju iz torbe te se ispostavilo da se radi o najobičnijoj bubi.

Studenti i dalje ne mogu pronaći zajednički jezik kada je shoping lista u pitanju. Nikola Paunović i Sonja su prilikom sastavljanja liste naišli na Vukašinovo negodovanje. Naime, Vukašin smatra da nije u redu to što se smanjuje budžet za hranu, a ne i za cigarete. On kaže da nije revoltiran time što za cigarete uvijek mora biti novca, već što se pušači čvrsto drže svog stava.

Z.K.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara