Operacija trijumf: Neinteligencija zavladala Akademijom

Operacija trijumf: Neinteligencija zavladala Akademijom

DOK SE na srpskim forumima potpisuje peticija za "NE dovođenje srpske pjevačice Svetlane Ražnatović u 'Operaciju Trijumf'", u našoj i nekim susjednim državama gledatelji navijaju za njezin nastup jer smatraju da je to pravi način da se poveća gledanost showa. Prema informacijama na službenim internetskim stranicama Akademije, sve se više šuška kako će se nekima ipak ispunit  želja i kako će moći vidjeti Cecu u ponedjeljak na Gala večeri.

Tko je kome razbio zub i zašto?

Problemi i tenzije na Akademiji su iz dana u dan sve veće. Osim suza koje su postale svakodnevica, većina stanara nije zadovoljno zadanim pjesmama za sljedeći nastup. U središtu takvih zbivanja najčešće vidimo Antoniju Besednik, nominiranu Zagrepčanku. Tako je slučajno, dok su izvodili pjesme posvećene Toši Proeskom, mikrofonom udarila Jasminu Midžić koja je od toga napravila cijelu dramu. Iako joj je zub bio samo okrznut, mediji prenose da joj je Antonija slomila zub.

Srpski tabloid "Alo!" tu je vijest odmah javio njezinoj majci Željki. "Strašno, nadam se da se moja kći ispričala Jasmini i da joj to nije bila namjera", rekla je majka te nadodala kako je nezadovoljna načinom na koji se prikazuje njezina kćer u javnosti. "Dijete mi je stalno histerično i ljuto, dok privatno nije takva.Nije razmažena kao što mnogi misle jer ima i brata i sestru pa je u životu sve naučila dijeliti", rekla je gospođa Besednik. Željku, Antonijinu majku, moći ćemo vidjeti u ponedjeljak u live showu jer je odlučila u vlastitom angažmanu doći u Beograd iako se nada da joj to neće biti posljednji put.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ottawa je država, a orah ne postoji

Premda se mnogim studentima može pozavidjeti na glazbenim sposobnostima, čini se da im druga područja ne "leže" baš najbolje. Kako bi im brže prošlo vrijeme, u petak navečer stanari su zaigrali mali kviz opće informiranosti. "Grad, država, rijeka" je neka vrsta kviza u kojemu natjecatelji po odabranom početnom slovu abecede pod svaku kategoriju upisuju traženi pojam s tim slovom. Tako smo recimo mogli čuti za državu Ottawa, rijeku Ozon za koju nitko nije znao gdje se nalazi, a najviše su briljirali kad su pod kategoriju biljke Danijel i Vukašin stavili riječ "orah". "Kakav oraščić? Što ti je to?", bio je zbunjen Nikola Paunović. Danijel mu je odgovorio da je to plod muškatnog oraščića. Odgovor im nije bio priznat, ali ipak su se svi zajedno nasmijali i zaboravili na svakodnevne brige koje ih muče. Ako već znaju pjevati, zar trebaju znati koja rijeka teče ispod Savskog mosta?

A.M.
Foto:Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara