Oprah ima novu slavnu učenicu: Kirstie Alley dobila vlastiti talk show

Oprah ima novu slavnu učenicu: Kirstie Alley dobila vlastiti talk show

NAJGLEDANIJA američka voditeljica, Oprah Winfrey, potpisala je ekskluzivan ugovor s glumicom Kirstie Alley od koje, naime, želi stvoriti TV zvijezdu.

Kompanija Harpo Productions, koja je u vlasništvu slavne voditeljice, želi razvijati nove projekte, pa su tako došli na ideju da angažiraju propalu glumicu Kirstie Alley koju namjeravaju zaposliti kao voditeljicu jednog talk showa na novom TV kanalu. Iako je Kirstie svjetskoj javnosti uglavnom poznata po ulozi u seriji "Uzdravlje", gdje je glumila Rebeccu Howe (za tu je ulogu nagrađena Zlatnim globusom), njezini su nastupi uvijek izazivali veliku pozornost.

Nakon što su završila snimanja za seriju o kafiću "Uzdravlje", Kirstie se po naslovnicama svjetskih magazina počela pojavljivati samo iz jednog razloga - debljine! Nekadašnji seksi izgled zamijenila je sa 30 kilograma šlaufa oko struka i bokova, no debljina glumicu nije sprečavala da se na nekim modnim revijama pojavi u bikiniju (iako je tada navodno smršavjela dvadesetak kilograma, ali fotke govore drugačije).

"Ne želim lagati - živim prekrasan život!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao mlada djevojka Kirstie se drogirala i jurila s motoristima po američkim autocestama, dok jednog dana nije odlučila unovčiti svoj talent za glumu. Završila je u Californiji i prvu značajnu ulogu dobila kao vanzemaljka u "Zvjezdanim stazama 2", a proslavila se i u televizijskoj seriji "Sjever i Jug", no bogata i slavna postaje zahvaljujući šestogodišnjem nastupu u sitcomu "Kafić Uzdravlje".

"Uvijek sam otvoreno govorila o svom osobnom životu i ne postoji apsolutno ništa o čemu nisam spremna razgovarati. Ne želim lagati - živim prekrasan život. Želim skupiti sve to i ponuditi publici nešto potpuno novo", rekla je 49-godišnja holivudska glumica i proždiračica hamburgera koja se nada kako će Oprah vratiti njezinu staru slavu "back on track".

L.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara