Oprah Winfrey otkrila po čemu se razlikuje od običnih smrtnika i ljudima nije dobro

Oprah Winfrey otkrila po čemu se razlikuje od običnih smrtnika i ljudima nije dobro

Foto: Instagram

OPRAH WINFREY prošle godine otkrila je da nije bila u banci 20 godina, a sad je navela još nekoliko stvari po kojima se potpuno razlikuje od običnih smrtnika.

U intervjuu za E!, kad je promovirala svoj novi film A Wrinkle in Time, Oprah i njezine kolegice Reese Witherspoon i Mindy Kaling pitali su pune li svoje automobile gorivom na benzinskoj pumpi.

"Ja ne", rekla je Oprah. "Jednostavno ne bih znala kako", dodala je. 

Prije nekoliko dana kod Jimmyja Kimmela Oprah je priznala da se doma ne javlja na telefon. "Zapravo imam osiguranje", objasnila je. "Netko će se javiti i reći 'Gospodin Kimmel je na liniji dva'", kazala je. Kimmelu je otkrila i kako ne odgovara na glasovne poruke, ali i da sama plaća svoje račune.

Oprah, čije bogatstvo Forbes procjenjuje na 3,5 milijardi dolara, kod Ellen DeGeneres prošle godine otkrila je kako u banci do nedavno nije bila od 1988. godine. "Što ste radili u banci?" pitala ju je Ellen. "Uplatiti milijun dolara", rekla je. "Samo sam htjela doći tamo i stajati u redu. Bilo je fantastično", objasnila je, a njezina izjava izazvala je lavinu reakcija na društvenim mrežama.

Kad su dvije bogate žene prasnule u smijeh, Oprah je rekla: "Zapravo, bila su dva milijuna dolara."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara