Organizatori showa "To sam ja": Ljubomora je odlika slabog karaktera

Organizatori showa "To sam ja": Ljubomora je odlika slabog karaktera

ORGANIZATORI balkanskog reality showa "To sam ja" promptno su reagirali na vijest kako bi ih mogli tužiti tvrtka Endemol, koja ima vlasnička i autorska prava na koncept showa Big Brother.

Kako je objavio Globus, a prenio Index, nizozemska tvrtka Endemol, zbog zaštite vlasničkih i autorskih prava već nekoliko mjeseci proučava show "To sam ja" kako bi pronašli elemente koji bi omogućili tužbu utvrde li da je jugonostalgični show preuzeo recept Big Brothera.

U priopćenju kojeg smo dobili tijekom popodneva od organizatora showa Zorana Ristovskog, taksativno je navedeno 20 razlika u konceptu "To sam ja" i "Big Brothera."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Počevši od vremena trajanja (90 u odnosu na 100 dana), preko načina eliminacije i broja natjecatelja, pa sve do (ne)izoliranosti kandidata od vanjskog svijeta, jasno je kako su koncepcije showa "To sam ja" i "Big Brothera" posve različite.

U priopćenju se ističe kako organizator showa nije bivši vlasnik Nove TV Ivan Ćaleta, kako je objavio Globus, nego Zoran Ristovski.

"Ljubomora je odlika slabog karaktera, ali ne bismo željeli komentirati ocjene vezane za najgledaniji show s ovih prostora u zadnjih 20 godina. Naš je proizvod dobio podršku gledatelja, što je nama najbitnije. Sve ostalo je pitanje niskih strasti." – zaključuje se u priopćenju organizatora reality showa "To sam ja".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara