Orgazmotron za bogate i nezadovoljne

AMERIČKI kirurg i izumitelj dr. Stuart Meloy neugodno se iznenadio činjenicom da se na dobrovoljnom testiranju orgazmotrona pojavila samo jedna jedina žena?!

Naime, dr. Meloy je uz potporu američkog Ureda za hranu i lijekove pokušao klinički testirati novi uređaj za orgazam, nazvan, orgazmotron. Naravno, Meloy se nada da će pronaći barem osam dobrovoljki spremnih da im se u kralježnicu usade sićušne elektrode i pod kožu postavi aparat nalik pacemakeru, a koji pojačava spolni užitak.

Udana dragovoljka, koja čak pune četiri godine nije doživjela potpunu erotsku strast, nalazi samo riječi hvale za orgazmotron, a kako ga i ne bi hvalila, kad je u samo u devet dana doživjela nekoliko puta "ono" na što uzalud čeka već četiri duga godišta.

Dr. Stuart Meloy je do svog "otkrića" došao slučajno prateći nuspojave koje se pojavljuju kod žena podvrgnutih terapiji stimulatorom kralježnice, stoji u napisu objavljenom u New Scientistu, što ga prenosi Dubrovački vjesnik".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako i vi poželite orgazmotron, upozoravamo vas da će, prema prvim procjenama, "stimulator seksualnog užitka" s ugradnjom stajati oko 22 tisuće dolara (USD)!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara