Originalan način kako biti - originalan

Originalan način kako biti - originalan
Foto: Press

U MANIRI svjetskih metropola, geografski ne prevelik ali svime ostalim itekako velik, Imotski se može pohvaliti originalnim i definitivno najmirisnijim suvenirom. Njihovi Mattan i Nusha pravi su hit. Riječ je iznimnim parfemima inspiriranim likovima iz legendarnih "Prosjaka i sinova". Za izradu originalne parfemske recepture zaslužan je domaći parfumer iz Hrvatske Parfemske Kuće, Tomislav Vrbanec.

Na nesvakidašnju je ideju promocije vlastitoga kraja došla Višnja Žužul koja je prvenstveno svojim Imoćanima, željela podariti nešto posebno. Svako mjesto ima svoju priču samo je treba znati ispričati, a to je pošlo za rukom Višnji Žužul čiju je ideju u bočice pretočio parfumer Tomislav Vrbanec. Tako je nastao suvenir koji već sada prelazi granice Hrvatske i osvaja i mirisom i pričom.

Postupak kreiranja posebnih parfemskih receptura koje se rade prema zahtjevima klijenata, a koje imaju između ostalog i promotivnu funkciju, u ovom slučaju jednog grada, podneblja kao i njegovih stanovnika, zahtjevan je i dugotrajan proces. Prije same proizvodnje, nužno je itekako dobro znati za koga se receptura radi i koja je njena "poruka". Zato je potrebna vrhunska suradnja i kvalitetna komunikacija s klijentom, kako bi dobili savršen proizvod, poput parfema Mattan i Nusha.

Hrvatska Parfemska Kuća u tome se već dokazala kao pouzdan partner koji prati svjetske trendove i zna prepoznati zahtjeve i klijenata i kupaca.

Inače Tomislav Vrbanec vrlo je aktivan na svom Instagram profilu na kojem možete vidjeti kako izgleda život jednog parfumera.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;