Orlando Bloom kao Harry: Stiže crtić koji se neće svidjeti kraljevskoj obitelji

Orlando Bloom kao Harry: Stiže crtić koji se neće svidjeti kraljevskoj obitelji
Screenshot: Youtube

ČOVJEK koji je stvorio Obiteljskog čovjeka (Family Guy) sada pravi animiranu seriju o kraljevskoj obitelji, prenosi BBC. 

Inspirirana popularnim Instagram računom tvorca Obiteljskog čovjeka, serija Princ (The Prince) će ispričati priču o Windsoru kako ju vidi šestogodišnji princ George.

U priči o najpoznatijoj obitelji u Ujedinjenom Kraljevstvu, princu Harryju će glas posuditi Orlando Bloom.

Kraljevska obitelj bila je aktualna prethodnih dana zbog priče o budućnosti princa Harryja i Meghan Markle nakon što je par odlučio napustiti kraljevske obaveze i početi novi život u Kanadi.

HBO MAX je na Twitteru objavio: "Princ prati animiranog princa Georgea koji prolijeva sav taj 'britanski, kraljevski čaj."

Poznat kao tvorac Obiteljskog čovjeka, pisac Gary Janetti također je producirao i sitcom Will i Grace.

On će sada biti i izvršni  producent Princa.

Gary je, aludirajući na Igru prijestolja, rekao kako mu je drago što će surađivati s ovom medijskom kućom i donijeti im "još jednu seriju o obitelji koja se bezobzirno bori za tron".

Garyjev satirični Instagram profil ima skoro 900.000 pratitelja i dosta objava vezanih za princa Georgea.

Izmišljeni George često "bocka" komentarima svoju sestru Charlotte, brata Louisa, strica Harryja i strinu Meghan, njihovog sina Archieja i druge članove svoje obitelji.

Smatra se da bi serija mogla biti slična ovim objavama.

Drugi ljudi koji se spominju kao mogući sudionici u stvaranju ove serije su: američka glumica Condola Rashad koja će posuditi glas Meghan Markle, Lucy Punch kao Kate Middleton, Tom Hollander koji će posuditi glas i princu Philipu i princu Charlesu, Frances De La Tour kao kraljica Elizabeta i Iwan Rheon koji će posuditi glas princu Williamu.

Alan Cumming posudit će glas Georgeovom batleru, Owenu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara