Oskarovac spasio muškarca iz gorućeg automobila i sigurne smrti

Oskarovac spasio muškarca iz gorućeg automobila i sigurne smrti

Foto: Instagram

GLUMAC Jamie Foxx dosad je glumio mnoge pozitivce i negativce, no ništa nije usporedivo s onim što je učinio u stvarnom životu.

Prema izjavama svjedoka, Oskarovac je izvukao muškarca iz gorućeg automobila i spasio ga od sigurne smrti. Automobil je sletio s ceste u blizini njegove kuće, nekoliko se puta prevrnuo i zapalio. Foxx je nazvao hitnu pomoć i potrčao prema vozilu. On i još jedan muškarac zajedničkim su snagama provalili u automobil iz izvukli 32-godišnjaka. Glumac je izjavio da je nakon pet sekundi plamen u potpunosti progutao vozilo.

"Ne smatram to herojskim. Gledam na to kao, znate, jednostavno moraš napraviti nešto. I sve je ispalo dobro", izjavio je Foxx novinarima nakon emotivnog susreta s Bradom Kyleom, ocem Bretta, muškarca kojeg je spasio.

 

Met the father of the young man from last night today. This is all that matters. That a man, a son, a brother's life was spared last night. God had his arms wrapped around all of us...No heroes...Just happy fathers.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A photo posted by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx) on


Jamie Foxx misli da je to nešto što bi svatko napravio na njegovom mjestu, no pokazalo se da nije tako. Snimke sigurnosnih kamera pokazale su da je nekoliko automobila prošlo pokraj zapaljenog vozila kraj ceste i nisu se zaustavili.

Muškarac koji je pomogao Foxxu zasad je nepoznat.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara