Osoblje rastrubilo kakve su Kardashianke: Maltretiraju nas, lijene su, a Kim je najgora

Osoblje rastrubilo kakve su Kardashianke: Maltretiraju nas, lijene su, a Kim je najgora

Foto: Instagram/YouTube

IAKO ni ispred kamera svog showa "Keeping Up With The Kardashians", nisu savršene, članice najpoznatije reality obitelji na svijetu još su gore kad se kamere ugase. Neki njihovi bivši zaposlenici jedva su dočekali dan kad će za strane tabloidi moći ispričati sve o sestrama Kardashian.

Kim prije nego što izađe iz kuće ostavi iza sebe gomilu odjeće koju je isprobavala, najmanje šest ili sedam kombinacija ako izlazi s Kanyeom. Kad ih izvadi iz ormara (što ipak češće drugi rade za nju), nikad ih ne vraća u ormar pa taj posao pada na leđa njenih zaposlenika. Oni pak moraju odjeću vratiti u ormar onako kako je Kim zamislila, s obzirom na to da ima stroga pravila kako će njena odjeća biti složena. Jednom njena garderoba nije izgledala onako kako je ona zamislila pa je razbacala odjeću koju je njen asistent složio.

Ormar je u njenoj kući poput nekog svetog mjesta pa ona uvijek želi da izgleda savršeno. Čak ima i zaposlenike koji ga sređuju kasno noću, nakon što se ona vrati s nekog događanja.

Khloe je nedavno objavila video u kojem se pohvalila svojom sređenom smočnicom, a zapravo su je u potpunosti uredili njeni asistenti po njenim direktivama. U kući ne radi baš ništa, a ako hrana nije složena onako kako ona želi, sve će srušiti i tražiti da se opet složi onako kako ona želi, ispričalo je osoblje.

Njoj ormar nije toliko važan kao Kim, a čak svoje skupocjene krpice nakon gubitka težine dijeli svojim zaposlenicima.

Najorganiziranija od sestara je najstarija Kourtney, za koju bivši zaposlenici tvrde da je malo opsesivna kad su u pitanju njena djeca. Ima dvije zaposlenice kojima je posao da skupljaju igračke za njenom djecom. Najčešće nakon što one počiste neku sobu, u nju se djeca brzo vrate i ponovno naprave nered.

"Oni su djeca, ali to je naporno za osoblje jer im Kourtney redovito preko interkoma govori gdje da idu čistiti", ispričao je izvor.

Prije nego što su postale poznate, sestre su bile prilično neuredne i nemarne. Kim je navodno bila najgora te je ostavljala odjeću posvuda, a s obzirom na to da si tada nisu mogli priuštiti stalno osoblje koje će čistiti za njima, njenu odjeću je skupljala njena majka Kris.

Kim je cijelo vrijeme pokušavala naći muškarca koji će je oženiti, a Kris joj je govorila da ga neće naći ako ne bude skupljala odjeću za sobom. Khloe i Kourtney su ostavljale staru hranu u hladnjaku, smeće nisu bacale po nekoliko dana, a u kupaonicu nakon njih nitko nije želio ulaziti.

I"Da nema čitavog tima zaposlenika koji vode računa o tome, gledatelji realityja bili bi veoma iznenađeni", tvrdi izvor. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara