Ostavila je posao prodavačice i postala 18+ model. Od zarade je kupila kuću

Ostavila je posao prodavačice i postala 18+ model. Od zarade je kupila kuću
Foto: Instagram

20-GODIŠNJAKINJA koja se na internetu predstavlja pod nadimkom BunnyRoseX napustila je posao prodavačice kako bi se posvetila karijeri - webcam modela.

Kaže da mjesečno može zaraditi i više od 20 tisuća kuna te da novac koristi kako bi otplatila hipoteku za svoju 1.800.000 kuna vrijednu kuću koju je kupila zahvaljujući novom poslu. 

Do 18. godine radila je kao prodavačica u trgovini, a onda je počela objavljivati svoje fotografije i snimke na stranici OnlyFans, gdje ih mogu vidjeti samo oni koji plate za taj sadržaj. "Zahtjevi fanova variraju. Od onih normalnih koji samo traže eksplicitne fotografije i snimke do onih koji traže da ližem stopala, slikam koljena ili samo ruke", rekla je Bunny za LADBible.

Eksplicitne snimke naplaćuje oko 70 kuna, dok personalizirane želje i snimke naplaćuje oko 140 kuna i više, ovisno o željama. Fotografije naplaćuje oko 30 kuna. Kaže da joj fanovi često šalju i poklone poput skupocjenih torbi i cipela, ali i gotovine.

"Mnogi me pitaju i za vezu, ali ljubazno ih odbijem", kaže. Svoju privatnost i identitet želi zadržati za sebe pa priznaje da joj smeta kad joj fanovi jave da su je vidjeli negdje u javnosti i prepoznali. 

Zaručena je i kaže da joj posao koristi u spavaćoj sobi u privatnom životu. "Ima pozitivan učinak na seks, ali moraš znati liniju između posla i veza", priznaje.

Svima koji žele krenuti njenim stopama poručila je da je bitno samo da rade ono što vole.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara