"Ostavila sam muža zbog seksi ljubavnika, a onda sam saznala njegovu tajnu"

"Ostavila sam muža zbog seksi ljubavnika, a onda sam saznala njegovu tajnu"
Foto: Instagram

BRITANSKA kolumnistica Dear Deidre iz tjedna u tjedan nastoji pomoći svojim čitateljima koji se nerijetko upletu u nemoguće ljubavne odnose. Ovog puta njenu je pomoć zatražila žena koja je zbog ljubavnika ostavila muža pa shvatila da se gadno zeznula.

"Draga Deidre, u seksualnoj sam vezi s tipom kojeg sam upoznala u teretani. Građen je poput sportaša i jako dobro izgleda. Ja imam 32 godine, a moj muž 36. U braku smo bili šest godina, a onda sam shvatila da se zaljubljujem u tipa iz teretane. Osjećala sam se užasno zbog preljuba pa sam odlučila završiti naš brak, što mu je slomilo srce iako je nakon razvoda našao novu partnericu.

15 mjeseci bila sam u vezi s tim muškarcem, divnoj bliskoj vezi, a seks je bio savršen. Smetala mi je samo činjenica da me skriva od svoje obitelji iako me upoznao s prijateljima. Moja obitelj i prijatelji znaju za njega. Kako je vrijeme prolazilo, počeli smo razgovarati o zajedničkom životu i kako bi nam budućnost mogla izgledati. Bila sam oduševljena, ludo zaljubljena u njega. Osjećala sam se kao na medenom mjesecu kad smo otišli na odmor u hotel na selu. Po povratku me ostavio ispred moje zgrade i otišao kući. Tad sam ga zadnji put vidjela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Couple Goals 💏 (@theunexplainablelove)

Sljedeće večeri nazvala me njegova "bivša" i rekla mi da nikad nisu prekinuli. Iako je živio sam, i dalje su bili u vezi. To me slomilo.

Pokušala sam ga nazvati, ali je promijenio broj, dao otkaz i odselio se. Zajedničkim prijateljima govori da nema curu, no znam da su još uvijek zajedno. Ne mogu nastaviti sa svojim životom i želim ga nazad. Da ga čekam jer znam da njegova veza neće potrajati? Osjećam se kao da nije kraj dok mi on to ne kaže u lice. Nismo razgovarali šest mjeseci, izludjet ću."

Deidre joj je odgovorila: "Vjerujem. Čekati da se netko pojavi u vašem životu je beznadna situacija. Skrivanje dijela života, naročito od obitelji, nikad nije dobar znak. Prevario vas je, kako biste mu ikad mogli vjerovati? Izabrao je kukavički izlaz, samo je nestao i bojim se da se nikad neće naći licem u lice s vama. Znate i sami da je gotovo, prihvatite to i nastavite sa životom. Bolje vam je bez kukavice i preljubnika. Zbog njega samo ne uspijevate upoznati muškarca koji će vam dati 100 posto sebe."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara