Osvoji atraktivne nagrade iz kino hita "Seks i grad"!

DEFINITIVNO najočekivaniji film 2008. godine konačno dolazi u hrvatska kina, a Index vas u suradnji s Blitz film&video distribucijom nagrađuje vrijednim i atraktivnim nagradama iz filma! Dok četiri protagonistice filma putuju svijetom promovirajući prvi dugometražni film nastao po iznimno popularnoj istoimenoj seriji, vi se imate priliku okititi pravim "Seks i grad asesoarom" - torbicom, majicom i drugim poklonima te pogledati film među prvima u Hrvatskoj!

Očekuje se da će "Seks i grad" u cijelom svijetu biti najgledaniji film ove godine, a Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kirsten Davis i Cynthia Nixon već ga naveliko promoviraju putovanjima diljem svijeta. Tisuće fanova dosad je nazočilo svečanim premijerama u brojnim svjetskim metropolama, a posljednja, ujedno i najspektakularnija promocija, održana je na Manhattanu, "odakle je sve počelo".

Nagradna igra

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Index i Blitz film&video distribucija pet najsretnijih posjetitelja nagrađuju pozivnicama koje vrijede za dvije osobe, a vode vas na svečanu premijeru filma koja će se u Cinestaru Novi Zagreb (Avenue Mall) održati u ponedjeljak, 2. lipnja s početkom u 20 sati.

Osim toga, imamo pregršt atraktivnih poklona s vizualima iz filma - dva USB priključka koji su ujedno i sjajilo za usne, dva USB priključka i narukvice, dva privjeska za ključeve, tri ogledala, tri torbe, tri torbice, tri termosice i deset majica. Ukupno, dakle, dijelimo 33 nagrade iz budućeg kino hita!

Sve što trebate napraviti jest poslati mail s naslovom "Seks i grad" na adresu index.nagrada@gmail.com. U mailu svakako navedite vaše osobne podatke - ime, prezime, kućnu adresu i kontakt broj. Dobitnike ćemo o nagradama, kao i o njihovom preuzimanju, obavijestiti mailom. Sretno!

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara