Osvoji ulaznice za koncert grupe Zoot Woman u Splitu!

Osvoji ulaznice za koncert grupe Zoot Woman u Splitu!

NAJVEĆA skate svečanost u Hrvata, Atlantis Summer Challenge, održat će se u Splitu od 21. do 23. kolovoza, a Index će vas u nekoliko narednih dana darivati ulaznicama za koncert najvećih zvijezda ove nmanifestacije! Uz skate akrobacije koje će Splićanima i njihovim gostima prezentirati majstori iz cijelog svijeta, posjetitelji će, naime, moći uživati u posebnom glazbenom programu čije su glavne zvijezde grupa Zoot Woman, predvodnici glazbenog stila electro clash!

Atlantis Summer Challenge ljubiteljima dobre glazbe, među ostalim, donosi i nastupe bendova koji su svoju inspiraciju pronašli u synth popu koji je osamdesetih godina prošloga stoljeća harao radijskim i televizijskim eterom. Symbol One i Moulinex nastupit će i na Energie after partyju, 23. kolovoza nakon koncerta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pozornici ove sportsko-glazbene manifestacije nastupit će i Empty Wallets, Plan B, Leut Magnetic, Symbol One i mnogi drugi. Ulaznice za koncert Zoot Woman po promotivnoj cijeni od 80 kuna mogu se kupiti u Splitu (Atlantis i Wave) i Zagrebu (Warehouse).

Nagradna igra

Index i Atlantis Summer Challenge najsretnijeg posjetitelja nagrađuju s dvije ulaznice za koncert grupe Zoot Woman, a sve što trebate napraviti jest poslati mail naslovljen s "Atlantis 1" na index.nagrada@gmail.com. Ne zaboravite navesti vaše osobne podatke (ime, prezime, kontakt broj), a dobitnike ćemo o nagradi, kao i njezinom preuzimanju, obavijestiti mailom. U narednim danima očekuju vas nove nagradne igre Indexa i Atlantis Summer Challengea!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara