Osvoji ulaznice za prvi veliki zagrebački koncert Marka Tolje!

MARKO TOLJA, ovogodišnji dobitnik Porina za najboljeg mladog pjevača, 3.lipnja s početkom u 20 sati, u jarunskom klubu Aquarius će održati prvi veliki koncert u Zagrebu. Index vas tom prilikom u suradnji s izdavačkom kućom Aquarius Records nagrađuje s dvadeset puta po dvije ulaznice!.

"Taj će koncert biti promocija albuma 'Dobre stare stvari' kao i svojevrsna intimna proslava mog Porina. Kako sam zamislio da koncert bude u slavljeničkom tonu, izdavač i ja smo odlučili počastiti najvjernije fanove koje pozivamo u Aquarius shop u Varšavskoj 13, gdje mogu podići svoje besplatne ulaznice", rekao je Marko koji za koncert priprema standardni repertoar, jazz klasike, goste iznenađenja i neke izdvojene pjesme s albuma "Dobre stare stvari" što će upakirati u dva sata odlične svirke uz desetak članova Olja'zz orkestra.

"Što se vremena od Porina tiče, nije se ništa drastično promijenilo. Dakako, Porin je motivacija za još bolji rad, međutim, ta nagrada nameće određenu odgovornost jer treba opravdati povjerenje koje mi je dano", kazao je Tolja koji osim ljetnih koncerata priprema snimanje novih pjesama za novi album koji bi se trebao lansirati početkom sljedeće godine.

"Tim povodom ćemo snimiti neki spot za najavni singl za novi album, tako da me ove godine čeka izuzetno radno ljeto", naglasio je Marko Tolja koji, ako ništa drugo, neće imati problema s izbivanjem iz Zagreba jer nema djevojku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagradna igra

Aquarius Records nagrađuje dvadeset vjernih poklonika Toljine glazbe s dvadeset po dvije ulaznice. Želite li u dobrom društvu, bilo prijatelja, bilo svoje bolje polovice, uživati u koncertu, sve što trebate napraviti jest poslati mail naslovljen s "Marko Tolja - koncert u Aquariusu" na index.nagrada@gmail.com. Ne zaboravite navesti vaše osobne podatke. Dvadeset najbržih ćemo o nagradi, kao i njenom preuzimanju, obavijestiti mailom. Sretno!

L.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara