Osvoji ulaznice za veliki zagrebački koncert Snoop Dogga!

JEDAN od najpoznatijih američkih repera, Snoop Dogg, nastupit će 9. rujna u zagrebačkom Domu sportova, i to u organizaciji Neki Danielsa i Becksperiencea. Predgrupa na ovom velikom hip-hop slavlju bit će Funky Biznis, a ekipu će na gramofonima zagrijavati DJ Zrna i DJ Oli, dok posebni gost, DJ Mdee, dolazi iz Pariza. Index će vas sve do koncerta nagrađivati ulaznicama, a danas vam darujemo tri puta po dvije karte za ovaj dugo očekivani spektakl!

Snoop u Zagreb dolazi sa svojom posadom od 25 ljudi, s kojom se trenutno nalazi na američkoj turneji. Marko Lasić Nered poznatom je američkom reperu na raspolaganje stavio 35-metarsku jahtu Croatian emirates yacht charter u vlasništvu Vincenca Blagajića, te se nakon koncerta namjeravaju uputiti prema Hvaru.

Nagradna igra

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Index nagrađuje troje najsretnijih posjetitelja s po dvije ulaznice za koncert Snoop Dogga! Sve što trebate napraviti jest točno odgovoriti na nagradno pitanje: Nabroji goste koji će zagrijavati publiku prije nastupa Snoop Dogga!

Odgovore u mailu naslovljenom sa "Snoop 1" šaljite na index.nagrada@gmail.com, te ne zaboravite navesti osobne podatke - ime, prezime, adresu i kontakt broj. Dobitnike ćemo o nagradi, kao i njenom preuzimanju, obavijestiti mailom, a u narednim vas danima očekuje još ulaznica za ovaj nezaboravni koncert. Sretno!

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara