Osvojio je milijun eura u Milijunašu, znate li vi odgovor na pitanje o europaletama?

Osvojio je milijun eura u Milijunašu, znate li vi odgovor na pitanje o europaletama?
Foto: RTL

NIJEMCU Ronaldu Tenholteu uspjelo je ono što nije nikom od njegovih sunarodnjaka u posljednje četiri godine. Osvojio je milijun eura u kvizu Tko želi biti milijunaš. 

Ronaldu je 35 godina i dolazi iz Kolna, a pitanje koje mu je donijelo milijun bilo je: "Klasična standardizirana europaleta EPAL 1 sastoji se od 78 čavala, devet blokova i koliko ploha?"

Ronald je znao odgovor, znate li vi?

 

Kasnije je priznao da je imao sreće s ovim pitanjem jer se s europaletama susreće u svom poslovanju kao vlasnik juice bara. 

"Neka su me pitanja dobro pogodila. Upravo ono zadnje je bilo jedno od njih. Viđam ih svakodnevno jer se namirnice u moj bar dostavljaju na europaletama", ispričao je za njemački Welt. 

Otkrio je i da će nastaviti sa svojim poslom, a da dio novca namjerava potrošiti na vjenčanje iz snova sa svojom zaručnicom. 

"Najveća nam je želja da se vjenčamo u planinama. Mislim da ću si priuštiti i neku nagradu. Pada mi na pamet električni automobil", kaže Roland. 

Prema informacijama s njemačkog RTL-a, Ronald je ukupno 10. milijunaš u 20 godina koliko se kod njih emitira show. Posljednja osoba koja je osvojila milijun bio je student Leon Windscheid u prosincu 2015. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara